Undorító hamburgert kapott egy McDonald’sba betérő anyuka Franciaországban. A harmincas éveiben járó nő ugyanis, amikor beleharapott a gyorsételbe, egy gyíkot talált benne. A történtektől rosszul lett és fél az egészségügyi következményektől. Hozzátette, emiatt hagyta abba nyolc hónapos kisfia szoptatását.

A nő panaszt tett, de elmondása szerint még bocsánatkérésre sem méltatták, és senki meg sem lepődött az étteremben a látottakon. A dolgozók nem ajánlottak neki kártérítést, csupán egy tíz százalék kedvezményt biztosító kupont biztosítottak. Ekkor az étteremvezető nem volt a helyszínen, bár a későbbiekben állította, nem találtak rendellenességet a belső vizsgálat során.

A nő barátja az eset kapcsán azt nyilatkozta, hogy a gyík szósszal volt leöntve, ezért nehezen hiszi, hogy a hamburgert összerakó dolgozó nem vette észre a hüllőt. Az anyuka perre vitte az ügyet, de a tárgyalás csak 2023-ra lett kitűzve. Ügyvédje egy időre eltette a gyíkot, hátha valamilyen vizsgálatot érdemes lesz elvégezni a tetemen.