Felfoghatatlan dolgot művelt egy férfi saját ötéves autista fiával. A kis Joe Clyde Daniels apja állítása szerint nyomtalanul tűnt el az otthonából. A rendőrség a bejelentés után gőzerővel kezdte keresni a gyermeket, ám a mai napig nem találták meg. Az ügyben akkor következett be fordulat, amikor Joseph Daniels két nappal később beismerte, hogy megölte a fiát, csakhogy vallomását később visszavonta.

Mivel a vallomása egybevágott a nyomozók elgondolásával, azonnal vádat emeltek ellene. Tárgyalására a héten került sor, és bűnösnek találták a kis Joe Clyde Daniels meggyilkolásában.

Az esküdtszéket sokkolta, amikor a kisfiú bátyja beszélt a részletekről. A 11 éves kisfiú a bíróságon elmondta, hogy mostohaapja a szeme láttára verte meg öccsét, amiért a padlóra pisilt. Majd annak is szemtanúja volt, ahogy Joe-t a férfi kivitte, majd amikor visszatért, azt mondta, a gyerek elszökött.

Később az is világossá vált az ügy kapcsán, hogy a fiú édesanyja, Krystal Daniels azt mondta a nyomozóknak, hogy otthon volt, amikor férje halálra verte Joe Clyde-ot. Így az anya ellen is vádat emeltek, amiért nem védte meg Joe-t – írja a Crime Online.