Ez lesz ma! Mutatjuk a nap legfontosabb eseményeit





A Metropol összeszedte a nap legfontosabb történéseit, melyik ismert táncosnő ünnepli születésnapját ma és hogy milyen időre számíthatunk ma.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.04.
március 4. ez lesz ma

Ma még sütni fog a nap!

A hajnali köd feloszlása után ismét többfelé napsütésre van kilátás, 18 fok is lehet napközben. Csapadékra délutánig nem kell számítani, de éjjel megérkezik a hidegfront elő hulláma, ami esőt hoz. A következő pár napban kicsit visszaesik a hőmérséklet, éjszakánként még keményebb fagyok is lehetnek, és a hétvégétől nappal is alig megy 10 fok fölé a hőmérséklet. De a tél nem tér vissza, fokozatos enyhülés után jövő hét elejére az éjszakai fagyok is megszűnnek, és igazi tavaszias idő várható egész márciusban.

Megkezdték a zöldhulladék gyűjtését

Az FKF megkezdte Budapest 19 zöldövezetes kerületében a zöldhulladék járatszerű begyűjtését, az „FKF-logós” zsákokat hetente egyszer, meghatározott napon szállítja el a társaság. További információk a www.fkf.hu-n. A zöldhulladékos zsákok megvásárolhatók az FKF Ecseri úti és a Fő utcai ügyfélszolgálati irodáiban, valamint a lakossági hulladékudvarokban, illetve az értékesítő partnereiknél.

Hihetetlen: Zorán már 79 éves!

1942. március 4-én született Belgrádban Sztevanovity Zorán Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekes, gitáros, zeneszerző; Sztevanovity Dusán dalszövegíró, zeneszerző bátyja. A Metro együttessel kezdte, majd a magyar popzene hőskorában együtt zenélt mindenkivel, aki számít, és számtalan szólólemezt adott ki. Megható, érzelmes dalaival és eltéveszthetetlen orgánumával a magyar könnyűzene legendás alakja, aki – ha nincs járvány... – ma is képes megtölteni a sportcsarnokokat.

Isten éltesse Medveczky Ilonát!

Ma ünnepli 80. születésnapját Medveczky Ilona magyar táncművész, színésznő, érdemes művész. Nemesi családból származik, de Kőbányán nőtt fel nagy szegénységben. 7 éves korában kezdett el táncolni, majd felvették az Állami Balettintézetbe. Később a Tarka Színpadhoz szerződött, ahol megismerkedett a revü műfajával – és igazi díva lett belőle, a magyar revütáncolás nagyasszonya. Filmes szerepeket is kapott, játszott többek között, az Egy magyar nábobban, A veréb is madárban és a Csak semmi pánikban is. Tavaly megválasztották a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjává.





Ezeket olvastad már?
Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás