Sokkot kapott az édesanya, amikor a benzinkúton fizetés után, visszatérve sehol nem találta leparkolt kocsiját, amiben békésen szundítottak kisgyermekei. Deserea Morris vasárnap este fél 12 körül állt meg egy benzinkútnál a Connecticut állambeli Wolcottban. Az alvó 5 éves kislányát és 11 éves fiát a járó autóban hagyta, amíg bement fizetni. Ezalatt gyermekeivel együtt elvitték a kocsiját is.

A benzinkút biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy kék Kia hajt Morris autója mellé. Az abból kiugró férfi el akart hajtani az édesanya kocsijával, csakhogy egyenesen neki hajtott egy parkoló járműnek. Ekkor a 11 éves fiú kiugrott az autóból, de az 5 éves kislány még mindig bent volt. A videón látható, ahogy a fiú a jármű után fut, miközben a gyanúsítottak kiszáguldanak a parkolóból. Ezután értesítette édesanyját a történtekről.

„A fiam bejött a boltba, és azt kiabálta, hogy a lányomat elvitték. Azt hittem, meg fogok halni. Ez volt a legrosszabb érzés”nyilatkozta az aggódó édesanya. A rendőrség azonnal keresni kezdte az autót és a benne lévő kislányt. A körözést is kiadták, és két órával később megtalálták az addigra hátrahagyott autót, a kislány még akkor is aludt és a hajszála sem görbült szerencsére – írja a Wcax.com. „A kezemben tarthatom a lányomat. Még mindig sokkos állapotba vagyok, de boldog is, hogy a kezemben tarthatom és megcsókolhatom” – mondta Morris.