Kingston Lane már a születése óta dacol a túlélési esélyeivel, mégis csoda történt vele. A kisfiú ikertestvérével még 2020 áprilisban született, mindössze 24 hetes korukban. Születése után Kingston hét hónapot töltött egy Louisville-i kórház újszülött intenzív osztályán, még testvére egy héten belül elhunyt.

Első születésnapja előtt többször is megműtötték a feje és a szíve miatt. Február 20-án szombaton azonban minden rosszra fordult. A szülei elsőként azt hitték, hogy gyomor problémája van, de másnap nagyon rosszul lett, így kórházba vitték.

A Kentucky couple is thankful their son is alive after a long journey to get him healthy following his premature birth. Evan Gorman 14 News has that story.

Posted by 14 NEWS on Friday, February 26, 2021

Az orvosi azt gondolták, a baj forrása a kisfiú fejében lévő cső, ezért egyenesen a traumatológiára vitték. A kisgyerek a halál küszöbén állt, mire az orvosok megkezdték az újraélesztését. Később halottnak nyilvánították, még az édesanyját is értesítették a tragikus hírről.

Egy nővérke vette észre, hogy csoda történt

„Teljesen kék volt, nem éreztem a pulzusát, nem volt szívverése. 17:45-kor halottnak nyilvánították, de Kingston még nem végzett. Többször is tévedtek vele kapcsolatban. Beszéltem hozzá, könyörögtem, hogy jöjjön vissza hozzám… Azt hittem a fiam meghalt, de visszatért a pulzusa” – emlékezett vissza a csodára a boldog édesanya.

Az orvosok már lemondtak róla és távozni készültek, amikor az egyik nővérke észrevette, hogy a kisfiú pulzusa visszatért – írja a The Blaze. „Megszorította az ujjamat. Nem voltak szavaim. Egyszerűen csoda történt” – tette hozzá a boldog asszony. Kingstont ezután még napokig tartották lélegeztetőgépen, de csütörtökön végre hazamehetett anyukájával.