Megdöbbentő videó terjed a TikTok közösségi oldalán: egy családnak a tagjai egy erősen ittas, mélyen alvó férfit találtak a kerti kanapéjukon, mikor reggel felébredtek. A történet azonban szerencsére jó véget ért.

A videót feltöltő Tasha Morton elmondása szerint édesanyja keltette fel korán reggel riadtan azzal a hírrel, hogy egy ismeretlen férfi alszik az udvarukban. A kócos hajú, gondozatlan szakállú férfi körül szétdobálva ott hevert a cigarettája, a telefonja és néhány ruhája is – írja a Mirror.

Illusztráció (Pixabay)

Morton ekkor fogta a telefonját, elindította a videót, majd megpróbálta felébreszteni az idegent. A férfi nagy nehezen magához tért, és mikor a nő megkérdezte tőle, hogy tudja-e, hogy valaki másnak a házában alszik, az ismeretlen döbbenten azt válaszolta: Nem!

„– Igen, ez a mi házunk. – Ó, elnézést! – Ivott előző este? – Egy kicsit igen, és aztán megpróbáltam hazatalálni. – Merre lakik? – Fent Hadfieldben. – Hát, ez nem Hadfield. – Ó, Jézusom, akkor hol vagyok? Bocsánatot kérek!” – hallatszik a beszélgetés a videón, majd a férfi felkelt, és gyorsan távozott Mortonék udvarából.

A nő később visszanézte a biztonsági kamera felvételeit is, ebből kiderült, hogy az ismeretlen férfi előbb a nő autójába próbált beszállni, de miután azt nem bírta kinyitni, inkább besétált az udvarra – majd ott elaludt a kerti kanapén.

Morton videóját már közel 700 ezren látták a TikTokon, több ezren kommentelték, köztük sokan a nő bátorságát dicsérték, mások pedig azt emelték ki, hogy a részeg férfi legalább udvarias volt, és nem agresszív.