Brutális állatkínzás: napok óta nem ettek és ittak a bezárt kutyák





A kegyetlen férfi 28 állatot tartott étlen-szomjan a ketrecekben, a rendőrség borzalmas állapotban szabadította ki a kutyákat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.11.
borzalmak

Közel 30 kutyát próbált halálra éheztetni a 27 éves Jason Nunez, aki brooklyni lakásában zárta ketrecbe a különböző fajtájú kóbor kutyákat. Mikor a rendőrség megérkezett a lakásba, az egyik kölyökkutya már olyan súlyos állapotban volt, hogy az állatorvosok sem tudták megmenteni az életét – írja a New York Post.

 

Fotó: Pixabay

A ketrecbe zárt kutyák többsége már napok óta nem kapott ételt vagy tiszta vizet, a ketreceiket egyáltalán nem takarították, miután ott végezték el a szükségüket, ugyanis Nunez nem vitte ki az állatokat sétálni a lakásból. Több állat testén találtak friss, nyílt sebeket, mind alultápláltak és dehidratáltak voltak, de azoknál a kutyáknál, amelyek már régebb óta lehettek bezárva, fertőzések és gyulladások is kialakultak. A kutyák egy részét Nunez a pincébe zárta be, ahol nem volt rendes szellőzés, és mindent átjárt az ammónia szaga.

A kiszabadított kutyák állatorvosokhoz kerültek, majd gondos gazdákat keresnek számukra, míg az állatkínzó Nuneznek bíróság előtt kell felelnie.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás