Döbbenetes esetről számolt be a külföldi sajtó: Washington DC-ben 2009 és 2014 között egy tanárnő szexuális bántalmazta egyik 14 éves diákját. Az igazságszolgáltatás azóta is várat magára, mivel a nő időközben Ohióba költözött.

A korábbi vizsgálatok után, évek elteltével később sikerült megtalálni az ügyben érintett fiút, aki megtörte korábbi hallgatását, és ezúttal mindent elárult a 45 éves Joan Meyerrel folytatott viszonyáról. Akkor kezdtek pletykák terjedni a fiatal fiú és tanárnőjével kapcsolatban, amikor az iskola épülete előtt szájon csókolták egymást. Később az is kiderült, hogy többször is voltak „meghitt találkozásaik”. Meyer több alkalommal is megerőszakolta a fiatalkorút a furgonjában és az otthonában is.

Mindezek mellett a tanárnő férje kétszer is elkapta a fiút a házukban, de nem tudta megakadályozni a további bántalmazást. A titkos találkozások alkalmával a nő alkohollal leitatta és marihuánával oldotta a diákja gátlásait – írja a Crime Online. A fiú végül megpróbált elszabadulni tanárnőjétől, aki ezek után követelőző sms-eket küldözgetett neki. A rendőrségnek azonban csak tavaly volt képes először beszámolni a történtekről.