Egy bizarr látványosságról készült videót posztoltak a Csodás Lágymányos Facebook-oldalán. Már többször is beszámoltunk arról, hogy Budapesten egyre nagyon problémává válik, hogy sok drogos és hajléktalan képtelen betartani az együttélés alapszabályait, ezzel gyakran elborzasztva és megrémítve az őket látó szemtanúkat.

Gyakorta már a gyerekek félnek iskolába menni, hiszen sokan úgy élnek a köztereken, ahogy más otthon sem tenné.

A visszataszító videóban két láthatóan nem a fáradságtól kidőlő férfi látható, akik minden gond nélkül tértek nyugovóra a XI. kerület egyik füves részén. Úgy tűnik, nekik igazán jól telhetett az estéjük, ami miatt viszont sokaknak elég rosszul indult a reggel, hiszen ez a látvány senkit sem töltene el boldogsággal.

Cikkünk nyomán a XI. Kerületi Rendőrkapitányság haladéktalanul járőröket irányított a videón látható Csonka János térre, de akkor már nem találtak ott földön fekvő embert, bűncselekményt vagy szabálysértést nem tapasztaltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a területet visszatérően ellenőrzik. Azt kérik, ha bárki jogsértést észlel, azonnal hívja a 112-t, hogy a rendőrök intézkedhessenek!