RETRO RÁDIÓ

Szívszorító: olaszországi hullaházban búcsúzott a kis Alextől gyászoló édesapja





Sírva búcsúzott az olaszországi halottasházban a kisfiától az az édesapa, akinek gyermekét azután ölte meg saját anyja, hogy a magyar bíróság egy ideiglenes végzésben a férfinál helyezte el a kétéves Alexet. Juhász Norbert képtelen volt találkozni a rácsok mögött levő gyerekgyilkossal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.19.
Felfoghatatlan fájdalom

Kiutazott Olaszországba a Perugia melletti Cittá della Pieve ügyészségére Juhász Norbert, aki elhunyt kisfiát is megtekinthette. Mint arról a Bors beszámolt, B. Katalin, az egykori pornószínésznő több késszúrással végzett kisfiával, miután a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a gyermeket. Az anya nem akart beletörődni, hogy csak felügyelt kapcsolattartásra lesz lehetősége, arra is csak kéthetente három órában egy hivatalos helyiségben. A nő jobbnak látta – ahelyett, hogy a bírói döntésnek eleget téve átadja Alexet Juhász Norbertnek – külföldre menekülni. A rendőrök ha­mar elkapták a gyerek­gyilkossá vált édesanyát, és természetesen meg is indították az eljárást.

Hazaviheti halott kisfiát

Norbert nemrég ért haza olaszországi útjáról. A férfi a Borsnak elmondta: lehetősége volt elbúcsúzni a halottasházban fekvő gyermekétől.

Bementem hozzá. Kihúzták a hűtőből az elhunyt kisfiamat. Felemeltem róla a leplet, de csak az arcát voltam képes megnézni. Megszakadt a szívem. Életem egyik legszörnyűbb élménye volt, senkinek sem kívánom. Nem tudtam abbahagyni a zokogást. Békésnek tűnt, de látszott rajta, hogy már nincs benne élet. Talán csak ott fogtam fel igazán, hogy az egyetlen gyermekem már soha nem fog megölelni – zokogta a gyászoló férfi, aki az olasz hatóságoktól már megkapta az engedélyt, hogy a holttestet hazaszállítsa. – Még nem tudom, hogy Alexet hamvasztjuk vagy koporsóban temetjük el. Akárhogy is döntök, van segítségem. Szeretnék már mielőbb túl lenni ezen a borzalmon, de tudom, hogy sosem fogom tudni feldolgozni a történteket!

Norbert ott, az olaszországi hullaházban szembesült végleg azzal, hogy soha többé nem tarthatja kezében gyermekét – Fotó: Bors

Előzményekre voltak kíváncsiak

A férfi reménykedett benne, hogy Olaszországban többet meg tud majd a gyilkosság körülményeiről.

Két tolmács volt a segítségemre, miközben a bíróval beszélgettem. Ő igazából az itthoni előzményekre volt kíváncsi. Elmondtam, hogy Katalinnal már régen megromlott a kapcsolatunk, és azt is, hogy a terhessége alatt is ütögette a hasát. Gondolom azért, hogy elvetéljen. Engem akadályozott abban, hogy rendes kapcsolatot ápoljak a kisfiammal – idézte fel Norbert. Hozzátette: Katalinnal nem kívánt találkozni.

A férfi azt szeretné, ha örökre börtönbe kerülne volt párja, Katalin – Fotó: Bors

A bíró a rendelkezésére álló információkból arra a következtetésre jutott, hogy Katalin előre eltervezetten ölte meg Alexet. Lehet, hogy már akkor is tudta, mit fog tenni, amikor elindult Olaszországba – fakadt ki az apa a Borsnak.

Nem bírta megnézni a tragédia helyszínét

Norbertben felmerült, hogy elmegy a borzalom helyszínére, de végül nem tette meg.

Egyáltalán nem tett volna jót a lelkemnek. Így is elég szörnyű volt az utam, az ellenségemnek sem kívánom. Remélem, már nem kell visszamennem. A tárgyalásra sem vagyok kíváncsi, elég, ha majd értesülök az ítéletről. Azt kívánom, hogy Katalin élete végéig maradjon börtönben.

Alex nagymamája: A lányomnak gyógykezelés kell, nem börtön!

Erzsike néni továbbra sem kívánja látni lányát. Alex nagymamája többször nyilatkozott lapunknak, és kifejtette: Katalin régebben őt is megfenyegette életveszélyesen.

Sosem lesz már olyan az életem, mint volt. Azt, hogy megölte az unokámat, nem tudom és nem is akarom megbocsátani Katalinnak. Szerintem viszont nem börtönben, hanem elmegyógyintézetben van a helye. Már csak annyit szeretnék, hogy a nagyobbik unokám, Klaudió rendesen elvégezhesse az egyetemet. Ő a támaszom. Nem tehet arról, amit az anyja tett. A kisunokám temetésén majd szeretnék részt venni, de az apával nem állok szóba!

A kisfiú nagymamájában, Erzsike néniben nagyobbik unokája, Klaudió tartja a lelket – Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Elvesztették a csatát – így látják a nyugat-európai gazdák

Elvesztették a csatát – így látják a nyugat-európai gazdák

Most érkezett: európai toplistás magyar bűnöző csuklóján csattant a bilincs

Most érkezett: európai toplistás magyar bűnöző csuklóján csattant a bilincs

 Pezsgőlocsolás, belvárosi rallik: bemutatjuk a Magyar Péter mögött álló vállalkozót

Pezsgőlocsolás, belvárosi rallik: bemutatjuk a Magyar Péter mögött álló vállalkozót

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás