Orbán Balázs nyílt levelet írt Magyar Péternek

A Tisza Párt elnöke mégsem vitázik csütörtök este.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
Orbán Balázs Magyar Péter

Orbán Balázs nyílt levelet írt Magyar Péternek, a Tisza Párt elnökének (aki a 2013-as nagy árvíz idején Brüsszelben élt éppen), melynek szövegét a miniszterelnök politikai igazgatója a Facebook-oldalán tett közzé kedden délben.

LB_20240510_Orban_Balazs_0046
Orbán Balázs nyílt levelet írt Magyar Péternek (Fotó: Ladoczki Balazs)

„Tisztelt Képviselő Úr!
Sajnálattal értesültem róla, hogy az Öntől immár megszokott faragatlan stílusban tette nyilvánvalóvá, hogy nem találkozunk egy vita erejéig csütörtök este. Ezzel kapcsolatban a következőkre szeretném felhívni a figyelmét:
1. Arra szeretném kérni a Képviselő urat, hogy az árvíz elleni védekezés ügyében hagyja abba a hazudozást. Az állami szervek és a kormány teszi a dolgát, Magyarország ezt is meg fogja csinálni, mint ahogy megtette 2013-ban is – amikor egyébként Ön nem Magyarországon élt. Politizálásnak pedig a mi meglátásunk szerint nincs helye a gátakon.
2. Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás. Kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott.
Üdvözlettel,
Orbán Balázs”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás