„Soha többé nem fogjuk látni mosolyogni vagy nevetni” – Lebénult a 15 éves fiú, miután arccal előre ugrott le a mólóról

A családot váratlanul érte az örökmozgó fiatal tragikus balesete. Már csak két évet jósolnak a fiatalnak az orvosok.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
Jack fiatal magatehetetlen lebénult

Számtalanszor hallhattuk már azt a figyelmeztetést, hogy ne ugráljunk a vízbe. Most egy 15 éves fiú fekszik vegetatív állapotba kórházban, miután arccal előre ugrott le egy mólóról egyenesen a vízbe. 

Fotó: Pixabay

Jack nyolc percet töltött a víz alatt, mielőtt egy arra járó kajakos kihúzta. De addigra már leállt a szíve. Az MRI-vizsgálatok kimutatták, hogy súlyos agykárosodást szenvedett. A 15 éves Jack Dolan a június 23-án történt tragikus baleset után teljességgel magatehetetlenné vált, nem tud mozogni, beszélni vagy nevetni. 

A feltörekvő tengerészgyalogos-jelöltnek sok mindent kellett volna megélnie, de most várhatóan csak két évig élhet – nyilatkozta a Daily Mailnek összetört szívű családja. 

„Ez volt a legrosszabb rémálmunk. Összetört a szívünk. Ez borzasztó. Életben van, de olyan, mintha nem lenne ott. Ő volt a legjobb barátom. Nem tudjuk elmagyarázni, milyen kegyetlen ez az egész” – nyilatkozott a mostohaapja, Dave Dolan, aki egy percre sem hagyja egyedül Jack kórházi ágyát: „A kezdetektől fogva mellette voltam, fogtam a kezét.”

Jack családja adománygyűjtő kampányt indított, hogy otthonukat fel tudják szerelni a szükséges eszközöket, felkészülve a tinédzser hazaérkezésére. 

„Nem is értjük, hogyan történhetett ez. Olyan fitt és aktív volt. Az élete a mozgás, a mozgás és az aktív élet volt. Az életünk a feje tetejére állt emiatt. Összetört minket. Olyan, mint egy újszülött baba. Nem tud mozogni. Van szívverése, de ennyi. Nincs szemkontaktus, nem beszél. A mosolya volt az egyik legnagyobb értéke, és ez most nincs meg neki. Nincs semmi. Ragyogó és sugárzó mosolya volt, de most nincs. Soha nem fogja visszakapni. Soha többé nem fogjuk látni azt a mosolyt vagy hallani a nevetését. Ez pusztító” – tette hozzá zokogva az édesanyja, Lisa.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás