Alig sétált ki a cukorbeteg néni a postáról, megtörtént a baj: most mindenki rajta szeretne segíteni

Az idős nő kiránthatta táskájából 60 ezer forintnyi nyugdíját, amelyet valaki elvitt, így gyógyszereit sem tudja megvenni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.23.
Módosítva: 2024.07.23.
pénz gyógyszer Kápolnásnyék cukorbeteg nyugdíj

Elképesztő történetet osztott meg nyugdíjas édesanyjáról Edina, aki reméli, hogy minél hamarabb megoldódik a családja problémája.

Hatvanezer forintját veszítette el a nyugdíjas cukorbeteg néni. A pénzt a gyógyszereire szánta volna (Képünk illusztráció) Fotó: penzkalauz.hu

Edina édesanyja az alig ötezer fős Kápolnásnyéken él, mely Velencétől nem messze található, Fejér vármegyében. A nyugdíjas asszony egyetlen bevétele a nyugdíja, melyből sajnos gyógyszereire is félre kell tegyen, ugyanis cukorbeteg.

Július 12-én, pénteken délelőtt 10 óra körül a helyi posta és kisbolt között sétált az idős asszony, amikor megtörtént a baj. A táskájából kivehetett valamit, amivel onnan kiránthatta azt a 60 ezer forintot, amiből a gyógyszereit szerette volna megvenni.

Ha valaki megtalálta édesanyám nyugdíját, a 60 000 Ft-ot, kérem, adja vissza

– kérte az embereket Edina a helyi csoportokban, remélve, hogy becsületes megtalálóval van dolguk. Edina ugyan nem tartja valószínűnek, hogy előkerüljön a pénzt megtaláló illető, abban ugyanakkor reménykedik, hogy sikerül valami megoldást találniuk a problémára.

Ha bárki bármi módon segíteni tudna, nagyon hálásak lennénk. A gyógyszerek kiváltása lenne a legfontosabb. Ha bárkinek van rá lehetősége, máris küldöm a TAJ számát, de akármilyen mértékű támogatás nagy segítség lenne

– írta Edina, akinek a posztját közel négyszázan megosztották. A bejegyzésre reagálók között olyanok is akadtak, akik kérdés nélkül segítenének a nyugdíjas cukorbeteg asszonyon.

Szólj, ha nem lesz meg, hogy segíthessünk rajta valahogyan!

– reagált egy jótevő, de nem ő volt az egyetlen, aki szívesen kisegítené a családot.

Írj privátban számlaszámot, szeretnék segíteni

– írta egy másik jó szándékú ember.

Így remélhetőleg talán már összegyűlt a pénz Edina édesanyjának gyógyszereire, és így már kiválthatták azokat.

Kerestük Edinát azzal kapcsolatban, hogy pontosan hogyan végződött a történetük, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk tőlük választ, amint ez megtörténik, természetesen frissítjük cikkünket.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás