Megnyílt az első magyarországi Primark, hihetetlen, mennyien voltak rá kíváncsiak - Videók!

Órákig is eltarthat, mire valaki bejut az új ruhaüzletbe.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.28.
Primark divatáruház sorban állás nyitás

Május 28-án kedd reggel 10 órakor megnyitotta kapuit az első Primark ruhaüzlet Magyarországon. A bolt a budapesti Aréna Mallban foglalt helyet, a Tesco felett. Reggel már a nyitás előtti órákban kezdett gyülekezni a a vásárlók tömege, amelyet az üzlet személyzete kordonnal, és kellemes zeneszóval próbált meg koordinálni. 

A képre kattintva nézheted meg az üzletről készült galériánkat!

 

A Világgazdaság beszámolója szerint annyi ember gyűlt össze a nyitás előtt, hogy már a bejutás is órákat vehetett igénybe annak, aki esetleg csak a sor végére tudott beállni. A ruhabolton belül ugyanis a tolongás elkerülése miatt létszámstopot vezettek be, és korlátozva engedték be sorban az embereket.

Ezen a képen is látható, hogy mennyien gyűltek össze, hogy elsőként vásárolhassanak a nyugaton hatalmas népszerűségnek örvendő boltban. A lap beszámolója szerint a magyarok eddig is kedvelték a Primarkokat és képesek voltak az emberek akár Bécsig is utazni, hogy vásárolhassanak benne. Most azonban a régióban utoljára végre Magyarországon is lehetőségünk nyílik ruhát vásárolni a Primarkban.

Maciej Podwojski, a Primark kelet-közép-európai vezetője korábban elmondta, hogy a környező országokból is természetesen számítanak vásárlókra, de elsősorban a magyarországi fogyasztókra koncentrálnak. 

A budapesti üzlet 3100 négyzetmétert foglal magában, és nyolcmillió euróból (több mint hárommilliárd forint) valósult meg, a magyarországi beruházással 180 munkahelyet hoztak létre.

A Primark felső vezetője arra a kérdésre, hogy divatáruház tervez-e újabb magyar üzletet nyitni, úgy fogalmazott, hogy „szívünkkel, lelkünkkel, eszünkkel az Aréna Mall Primark üzletére koncentrálunk”, de természetesen figyelik a vásárlók reakcióit is.

Én azt gondolom, hogy Magyarország nem kis ország, személy szerint azt gondolom, hogy simán elbírna még egy üzletet. Meglátjuk, mit hoz a jövő

 - fogalmazott korábban a vezető. 

A TikTokon több videó is kering róla, ahogyan a helyszínen tobzódik a tömeg, ezt itt tudjátok megtekinteni:

@greffbrigitta_nutrition Én csak a DM-ben szerettem volna venni almaeceter erre meglátom ezt a tömeget 😅 Aki esetleg ott volt, írja meg kommentben mennyit állt sorban! 😁 #budapest #primark #fy2024 ♬ som original - Songs Trechos

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás