Felfüggesztették a lelkészt, lehet, mégsem öngyilkosság áll elhidegült felesége halála mögött





A 30 éves áldozat a múlt héten hunyt el egy közeli parkban.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.07.
gyilkosság öngyilkosság nyomozás felfüggesztés

Miközben a rendőrség egy gyanús halálesetet vizsgál a dél-karolinai Lumbertonban, addig az áldozat férjét, John-Paul Millert, a helyi lelkészt felmentették a megyei gyülekezetben végzett munkája alól. Egyik pillanatról a másikra a gyülekezet weboldalán eltávolították a férfit a névsorból, valamint egy üzenet fogadja most a gyülekezet tagjait, amely szerint: „Millernek egy időre gyógyulásra, tanácsadásra, és útmutatásra van szüksége, a lehetőségekhez mérten”. Történt mindez azután, hogy a 30 éves Mica Millert agyonlőtték a Lumber River State Parkban, a férje pedig a rendőrségnek azt állította, hogy felesége öngyilkos lett.

A CrimeOnline számolt be a nem mindennapi incidensről. Mint írták, a rendőrség nem erősítette meg, hogy a nő öngyilkos lett, ugyanakkor kiderült, hogy tavaly októberben benyújtotta a válókeresetet a férje ellen, sőt még távoltartási végzést is kért a fiatalon bekövetkezett halála előtti napokban

Az áldozat barátai szinte biztosak benne, hogy Micát a férje gyilkolta meg, ezért miközben a lelkész éppen istentiszteletet tartott vasárnap a Solid Rock templomban, rengetegen gyűltek össze az épület előtt és megemlékezést tartottak az elhunyt nő tiszteletére. A lap szerint több százan gyűltek össze, és igazságot követeltek Micának.

Ma azért jöttünk ide, hogy támogassuk őt, és támogassuk a családját, és meghallgassuk a történetét, mert a története fontos

 – nyilatkozta az egyik résztvevő a lapnak, utalva arra, hogy a segítségkérés ellenére sem védte meg a hatóság az áldozatot.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás