RETRO RÁDIÓ

Aszfaltra zuhant az asszony, akit kutyájával együtt gázoltak el a csepeli zebrán

Elütöttek egy nőt Csepelen, aki épp a kutyájával szeretett volna átkelni a zebrán. A csepeliek aggódnak, ugyanis szerintük egyre több a gyorshajtás, és vele együtt a gázolás is.Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.04.02.
kórház szabálysértési eljárás gázolás gyalogos

Csak a szerencsén múlt, hogy nem végződött tragédiával a húsvéthétfő Csepelen, ahol egy szabályosan közlekedő gyalogost gázoltak el, aki csak a zebrán szeretett volna átkelni a kutyájával együtt. A 36 éves nő az Akácfa utcai kiserdőbe készült kedvencével, ám egy figyelmetlen sofőr miatt végül kórházba kellett szállítani.

Fél órán át ápolták az elütött gyalogost Fotó: tv2 

A szabályosan közlekedő nő csak az után lépett le a járdáról, miután egy Szigetszentmiklós felől érkező autós megadta a neki járó elsőbbséget, ám a Csepel felől érkező sofőr nem vette észre, így elütötte. A Tények úgy tudja, a nőt fél órán át ápolták, majd kórházba szállították.

Az eset kapcsán nagy a felháborodás egy csepeli Facebook-csoportban, ahol sokan úgy vélik, a sofőrök nem szeretik megadni a gyalogosnak járó elsőbbséget, ráadásul egyre több a gyorshajtás a környéken. A kommentekből kiderült, a hétfői balesetet az okozhatta, hogy a nap elvakította a sofőrt, így az nem vette észre a gyalogost.

Toyotás fiatalt elvakította a nap és ezért nem látta, hogy a gyalogátkelőhely túloldalán már áll egy autós, aki átengedte a gyalogost. Tehát a nap miatt nem látta az előjelző táblát, a gyalogátkelőhelyet, a szemben álló autót és a gyalogost a kutyájával

 — írja egy szemtanú, majd több helyi beszámol a saját tapasztalatairól.

A rendőrség szabálysértési eljárást indít Fotó: tv2 

"Sajnos az autósok nem szeretik megadni az elsőbséget. Simán elmegy előttem 5-6 autó mire megáll valaki."

"Mindenki gyorsan hajt itt a Plútó-Csepeli úton. Traffipax kellene."

"Naponta járok itt. Elcseszett egy átkelő. Az autósok figyelmetlenek, a gyalogosok pedig úgy sétálnak át, hogy semerre nem néznek."

A balesetet követően a rendőrség és a mentők is a helyszínre érkeztek. A Metropol úgy tudja, hogy az elütött nőt a mentők kórházba szállították, ám szerencsére a baleset következtében könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta, hogy a balesettel összefüggésben szabálysértési eljárást indít. Lapunk értesülései szerint a balesetet nem csak a nő, hanem a kutyája is megúszta.

 

Ezeket olvastad már?
Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról - galériával

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról - galériával

Mentes és egészségtudatos termékekkel hódít a SPAR

Mentes és egészségtudatos termékekkel hódít a SPAR

Lehet kérni a nyugdíj újbóli megállapítását?

Lehet kérni a nyugdíj újbóli megállapítását?

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás