A nővérem kitiltott az esküvőjéről, mert szebb vagyok nála - nagyon elkeserített





Egy feltűnő hajkorona váratlan bonyodalmakat okozott.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.04.30.
esküvő botrány meghívó frizura

Egy esküvő megszervezése és lebonyolítása mindig váratlan problémákba ütközhet. Az azonban már ritkább esetnek számít, hogy egy közeli családtagot kitiltsanak az esküvőről a haja miatt. Egy fiatal nőt azonban a testvére eltiltott a ceremóniától, mert 3 héttel a nagy nap előtt új hajkoronát készítettet magának, kiszőkítette a haját, és új fürtöket csináltatott. Azonban ne gondoljátok, hogy féltékenységből döntött így a nővér, a fiatal menyasszony döntése mögött egy súlyos trauma állt. 

eskuvő
A menyasszony a saját húgát tiltotta ki az esküvőjéről az új haja miatt /Fotó: PH888/Illusztráció

A Mirror magazin számolt be róla, hogy a hölgy helyzetéről, akit a saját testvére tiltotta ki az esküvőjéről. Mint írták, a nevét elhallgató hölgy a Redditen kért tanácsot az emberektől, hogy mitévő legyen ebben a helyzetben.

A nővérem 28 éves, három éve él együtt pajzsmirigyrákkal, és a kezelések miatt rengeteget veszített a hajából, ezért nagyon érzékeny rá. A terápiák előtt hosszú és selymes haja volt, ez nagyon hiányzik neki. Ha a családtagok közül bárki kezd valamit a hajával, arra mindig furcsán kezd el viselkedni

 - kezdte beszámolóját a kétségbeesett nő. Hozzátette:

Én két hónapja spóroltam, hogy karamella szőke tincseket rakathassak a hajamba, és új frizurát csináltathassak. Két napja készült el az új hajam, és anyukám megosztott egy képet róla a Facebook-oldalán, a nővérem pedig kiakadt rajta.

A kitiltott családtag elárulta, hogy a nővére visszavonta a meghívóját az esküvőjéről, és egy bosszús üzenetet küldött neki.

Azt írta, hogy egy önző gazember vagyok és szívtelen. Azt mondta, hogy nem bírom ki, hogy ne legyek figyelemfelkeltő és ne rólam szóljon az esküvője. Megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy nem ez a szándékom, de visszavonta a meghívómat. Bonyolítja a helyzetet, hogy édesapánk is az én pártomon áll, és megmondta a nővéremnek, hogy addig nem kíséri az oltárhoz, amíg nem kér tőlem bocsánatot 

- írta bejegyzésében a nő.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás