"Imádkozunk, hogy épségben előkerüljön!" - kétségbeesve keresi lánya a három hete eltűnt Horváth Szilviát





Március 6-án, telefonon beszélt utoljára édesanyjával Erika. Az 57 éves nő azóta ismeretlen helyen tartózkodik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.18.
eltűnt rendőrség keresik eltűnt nő

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Serényfalva településről tűnt el az 57 éves Kovács Gyuláné, született Horváth Szilvia. Lánya, Erika a Facebookon azt írta, hogy március 6-án beszélt utoljára édesanyjával, akit azóta semmilyen formában nem tud elérni.

Horváth Szilvia Serényfalváról tűnt el Fotó:  police.hu

A nő eltűnése miatt március 12-én adott ki körözést az Ózdi Rendőrkapitányság. Utoljára a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Serényfalván, az élettársánál tartózkodott, ahonnan ismeretlen helyre távozott. Lánya nagyon aggódik érte: 

"Ha bárhol láttátok édesanyámat, kérlek titeket, hogy engem értesítsetek azonnal! Imádkozunk, hogy épségben előkerüljön!" 

- írta kétségbeesetten közösségi oldalán. Mindemellett arra is felhívta a figyelmet, hogy eltűnt édesanyja kicsit meghízott ahhoz képest, ahogy a képen látható. 

„Nagyon nehéz napokat élünk át anyukám eltűnése óta. Van két gyermekem, ők tartják bennem a lelket. A nagyobbik szokta kérdezni, hogy miért nem hívja őt a nagymamája, mert mindig szokott telefonálni. Azt mondtam neki, hogy azért, mert le van merülve a telefonja. Korábban még nem fordult elő olyan, hogy szó nélkül eltűnt volna anyukám. Rokonokhoz szokott Pécsre utazni, de most nincs ott. 

Úgy tudom, hogy az élettársa egyszerűen kidobta a házból, valami vita után és azóta nem tudjuk hol van.

- mondta el az eltűnt asszony lánya, Erika lapunknak. 

A police.hu honlapon olvasható információk szerint Horváth Szilvia 167 centiméter magas, testsúlya 80 kg. Hosszú, barna hajú, amit - lánya elmondása szerint - mindig kontyba kötve hord. Az eltűnt nő különleges ismertetőjele, hogy a hasán császármetszés, míg a jobb karján egy körülbelül 2-3 centiméter hosszúságú műtéti heg látható. Lánya, Erika szerint Szilvia az eltűnésekor vélhetően egy piros kapucnis kabátot viselt, farmer, vagy melegítőnadrág lehetett még rajta. Horváth Szilviánál nincsenek személyi okmányok, vagy iratok, valamint az eltűnt nőnek mobiltelefonja sincs.

Ha bárki felismerné a képen látható Horváth Szilviát, vagy bármilyen információval rendelkezik a tartózkodási helyét illetően, hívja a rendőrséget. A 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait, de a Telefontanú ingyenesen hívható, 06-80-555-111-es zöld számán is bejelentést lehet tenni. 





 





Ezeket olvastad már?
Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás