Ezért vannak életveszélyben a gyalogosok az Arany János utcánál





Csütörtök óta teljes a fejetlenség az M3-as metró egyik megállója körül. Az autósoknak és a járókelőknek is alaposan feladja a leckét, hogy még mindig nem működnek a közlekedési lámpák a hatodik kerületi gyalogos-átkelőhelyen. Újabb fotókon a káosz!



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2023.12.08.
átkelőhely lámpa Bajcsy-Zsilinszy út Budapest

Ahogy arról korábban beszámoltunk, épphogy megérkezett csütörtökre a havazás Budapestre, a reggel munkába és iskolába készülőknek rögtön egy újabb kihívással is szembe kellett nézniük a Bajcsy-Zsilinszy úton, az Arany János utcai M3-as metrómegállónál.

A közlekedési lámpák péntek reggel sem működtek a hatodik kerületi metrómegállónál / Fotó: Metropol
A közlekedési lámpák péntek reggel sem működtek a hatodik kerületi metrómegállónál / Fotó: Metropol 

Terézvárosban a metróhoz közeli nagy és kisebb gyalogos-átkelőhelyeken is felmondták a szolgálatot a közlekedési lámpák. Már akkor hatalmas volt a káosz: csak a járókelők és az autósok figyelmén múlt, hogy nem történt baleset. 

Este is nagy volt a fejetlenség

Azóta nagyobb a káosz, mint volt! A Metropol tegnap, azaz csütörtök este, épp a csúcsforgalom idején az érintett útszakaszon járt. Borzalmas látvány fogadta lapunkat: a lámpák még mindig sötétek voltak, az utcán pedig olyan sok volt az autó, hogy még a zebrán is álltak. A járókelőknek közöttük kellett szlalomozniuk, hogy épségben átjussanak a túloldalra. Péntek reggel sem működtek a lámpák a megállónál, a helyzet most is változatlan. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás