Csütörtököt mondtak a közlekedési lámpák Terézvárosban – Fotókon a reggeli káosz





Az autósok és a járókelők fokozott figyelmén múlik, hogy ne történjen baleset Terézvárosban. Épphogy megérkezett a hó Budapestre, a hatodik kerületi gyalogos-átkelőhelyen az összes lámpa felmondta a szolgálatot. Vigyázzanak!



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2023.12.07.
Módosítva: 2023.12.07.
lámpa főváros átkelőhely havazás

Csütörtök reggelre megint elesett a főváros amiatt, hogy leesett a hó. Az autósokat és a  járókelőket is meglepte, hogy reggelre szó szerint csütörtököt mondott az összes közlekedési lámpa az M3-as metró Arany János utcai megállójánál. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, csütörtökre borult, párás idővel és havazással indult a reggel a fővárosban. Azok, akik a reggeli forgatagban iskolába vagy a munkahelyükre siettek, egy váratlan helyzettel kellett szembenézniük a Bajcsy-Zsilinzsky úton:  az Arany János utcai metrómegállónál, a nagy zebránál és a kisebb, Arany János utcai gyalogos átkelőhelyen sem működtek a közlekedési lámpák. Ugyanez a helyzet az autósok szemszögéből is a zebrák előtt: a Deák Ferenc tér felőli és a Nyugati pályaudvar irányából is sötétek voltak a közlekedési lámpák az autósok felett.

A járókelőknek és az autósoknak is résen kell lennie, hogy ne legyen baleset az átkelőhelyen / Olvasói fotó
A járókelőknek és az autósoknak is résen kell lenniük, hogy ne legyen baleset az átkelőhelyen
Olvasói fotó

A BKK Infó a közösségi oldalán csütörtök reggel azt írta, a havazás fővárosszerte lassítja a közlekedést. 

– A magasabban fekvő utakon jeges, csúszós szakaszokra is számítani kell. A 60A, a 60B és a 65-ös autóbusz nem közlekedik. A 219-es autóbusz a Saroglya utca és az Ürömhegyi út/Jutas utca között nem közlekedik. A 140-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Művelődési Ház és a Dióskert megállót. A 191-es autóbusz ismét érinti a Sarolta utca megállót – hívták fel a figyelmet posztjukban. 

Nézd meg a városban készült videónkat!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás