Megdöbbentő UFO-jelentésekről adtak hírt – az amerikai légierő pilótái már gyakorolni sem tudnak





Egy magas rangú tiszt ijesztő dolgokról számolt be.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.19.
azonosítatlan repülő objektum UFO pilóták fenyegetés

A Fehér Ház egyik tisztviselője felfedte, hogy már zavaró méreteket öltött az azonosítatlan repülő objektumok száma Amerikában. Már sokszor annyi repülő égi járművet fedeznek fel a levegőben, hogy a pilótakiképzést új helyszínre kellett költöztetni, mivel nem tudtak biztonságosan gyakorlatozni a pilóták.

Uri Geller ufója
Egyre több az azonosítatlan tárgy repül a levegőben Amerikában /Fotó: Facebook videó

John Kirby, a Fehér Ház stratégiai kommunikációs koordinátora „valódi problémának” nevezte az UFO-tevékenységet az országuk felett. Újságírói kérdésre elárulta, hogy szerinte ezt az ügyet már nem lehet a szőnyeg alá söpörni.

Igen jogos az aggodalom. Ha nem vennénk komolyan az ufókat, akkor nem állítottunk volna össze egy olyan szervezetet a Pentagonnál, amely összegyűjti és elemzi az észleléseket, és az azonosítatlan repülő tárgyakat

 – mondta el a hivatalnok. Kirby hozzátette, hogy egy pilótaképzési helyszínt már meg kellett változtatni, mert nem tudták volna biztonságban levezényelni a Top Gun-pilóták manőverezéseit. 

Nem akarok megfejtésekbe bocsájtkozni, hogy akkor mit látunk a levegőben és mit nem, ezért állt össze a vizsgálóbizottság, hogy kiderüljön végre, hogy mi ez a sok objektum a légterünkben

 – zárta sorait a politikus a DailyStarnak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás