A legjobb focicsapatok indulnak harcba, hogy történelmet írjanak a Tippmix Magyar Kupában





Csepelen rendezik meg vasárnap a Tippmix Minifoci Magyar Kupa nagydöntőjét, ahova a sorozat eddigi négy selejtezőjéből - Hajdúszoboszló, Csepel, Tápiószentmárton és Balatonfűzfő - nyolc csapat jutott be. A történelmi kupasorozat fináléja egész nap kellemes kikapcsolódást nyújt majd a kispályás foci kedvelőinek. Azoknak sem kell megijedniük, akik nem tudnak ellátogatni a minifoci válogatott bázisaként szolgáló helyszínre, ugyanis az Origo élőben közvetíti a tornát az elsőtől az utolsó percig.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.15.
Tippmix Minifoci Magyar Kupa csepel döntő

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói állomása az SZPCDSE-ECECE sikerével ért véget pünkösdhétfőn. A ceglédberceli csapat mellett a másik döntős H-Terasz jutott a július 16-án megrendezésre kerülő nyolccsapatos budapesti nagydöntőbe. Ezt követően Csepelen bombaerős mezőny jött össze, végül óriási izgalmak után a győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark kvalifikált magát az országos fináléba. Az MK-sorozat harmadik állomásán győztes Todor Pet Bau Team Kft. és az ezüstérmes Futottak Még örülhetett Tápiószentmártonban, majd legvégül Balatonfűzfőn Airnergy FC és a H.O.P.E. harcolta ki a szereplést a fináléban.

A TippmIx Minifoci Magyar Kupa serlegéért szállnak harcba a csapatok vasárnap Csepelen FORRÁS: CSUDAI SÁNDOR

Az Országos Minifutball Szövetség már napokkal ezelőtt megtartotta a sorsolást. Itt kiderült, hogy az A csoportba a H-Terasz, a Lázár Lovaspark, a Szilasi és Barátai és az SZPCDSE-ECECE került, míg a B jelű négyesbe a H.O.P.E., a Futottak Még, a Todor Pet Bau Team KFT és Airnergy FC.

Ami a programot illeti, délelőtt 10 órakor kezdődik az első mérkőzés az MK-döntőn, méghozzá igazi rangadóval, ugyanis a Szilasi és Barátai és az SZPCDSE-ECECE feszül majd egymásnak. Mindkét csapatban több magyar válogatott játékos is szerepel, így izgalmakban és jó játékban biztosan nem lesz hiány. A csoportmeccsek 16.40-kor zárulnak, ekkor a H.O.P.E. és az Airnergy FC találkozik majd. Ez követően jönnek az elődöntők, ahol a két csoport első két helyezettje találkozik majd. Innentől pedig már csak két mérkőzés lesz hátra, az elődöntő győztesei a döntőben, míg a vesztesei a bronzmérkőzésen találkoznak. A finálé nem sokkal 19 óra után kezdődik majd. Mondani sem kell, hogy hatalmas a tét, ugyanis a győztes csapat indulási jogot nyer a szeptemberi bulgáriai (Napospart) EMF Euro Cup-ra és a magyar bajnoki címért is harcba szállhat.

Csepelen rendezik az MK-döntőt FOTÓ: POLYÁK ATTILA - ORIGO

Fontos kiemelni, hogy egész napos családi programról van szó, ahová a kisgyermekeket is várják, hiszen számukra is számos lehetőség nyílik majd a kikapcsolódásra. Akik mégsem tudnának ellátogatni Csepelre, azoknak sem kell bánkódniuk, ugyanis az Origo élőben közvetíti a Magyar Kupa küzdelmeit.

Kiegészítő programként 20 csapatos amatőr tornát szervez az MK-döntő mellé a Minifutball Szövetség, így a budapesti és környékbeli kispályás csapatok mindamellett, hogy amatőr szinten játszhatnak egymással, közben megnézhetik a legjobb minifoci csapatok összecsapását a centerpályán.

Messze túlteljesítette terveinket a Tippmix Magyar Kupa, melynek állomásait igyekeztünk úgy összerakni, hogy az mindenki számára elérhető legyen.Hajdúszoboszlón – ahol tavaly EURO CUP-ot is szerveztünk – évek óta remek kapcsolatot ápolunk a sportegyesülettel. Budapesten olyan selejtezőt rendeztünk, amelyre a honi kispályás csapatok is azt mondták, talán az egyik legerősebb nyári megmérettetés volt hazánkban. Érdekesség, hogy Tápiószentmártonban a sorozat egyetlen füves pályás versenyén volt a legtöbb csapat, míg Balatonfűzfőn olyan minőségű műfüvön játszhattunk, melyre nem lehetett panasz. A kupadöntőbe nyolc remek csapat jutott, izgalmakban nem lesz hiány.Szövetségünk és a csapatok számára is óriási dolog, hogy a Tippmix Magyar Kupáról rendszeresen beszámol az Origo Sport és a honi sajtó jelentős része. Nagy előrelépés ez számunkra,melynek igyekszünk megfelelni. Nem utolsósorban a négy állomás, plusz az MK döntője tartogat annyi mérkőzést legjobbjainknak, mely remek alap lehet az előttünk álló célok elérésében. Szeptemberben Bajnokok Ligája Nagyváradon, míg október végén világbajnokság lesz az Egyesült Arab Emirátusokban" - mondta Pinkóczi Tibor, az Országos Minifutball Szövetség alelnöke.

07.16. vasárnap: Döntő, Csepel
A finálé résztvevői:
- SZPCDSE-ECECE
- H-Terasz
- Szilasi és Barátai
- Lázár Lovaspark
- Todor Pet Bau Team Kft.
- Futottak Még
- Airnergy
- H.O.P.E.

A csoportbeosztások:
A-csoport:
H-Terasz
Lázár Lovaspark
Szilasi és Barátai
SZPCDSE-ECECE
B-csoport:
H.O.P.E.
Futottak Még
Todor Pet Bau Team KFT
Airnergy FC

A részletes program:
Csoportmérkőzések:

10.00: Szilasi és Barátai - SZPCDSE-ECECE
10.40: H-Terasz - Lázár Lovaspark
11.20: Todor Pet Bau Team KFT - Airnergy FC
12.00: H.O.P.E. - Futottak Még
12.35: Szilasi és Barátai - H-Terasz
13.10: SZPCDSE-ECECE - Lázár Lovaspark
13.45: Todor Pet Bau Team KFT - H.O.P.E.
14.20: Airnergy FC - Futottak Még
14.55: Szilasi és Barátai - Lázár Lovaspark
15.30: SZPCDSE-ECECE - H-Terasz
16.05: Todor Pet Bau Team KFT - Futottak Még
16.40: H.O.P.E. - Airnergy FC

17.20 és 17.55: Elődöntők
18.30: Bronzmérkőzés
19.05: Döntő

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntőre (Csepel Hungary Club 94 SE pálya, 1213, Budapest, Szentmiklósi út 1.) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, az egész napos eseményre a belépés ingyenes!

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

 









Ezeket olvastad már?
Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

Ekkora árzuhanás várható a hazai benzinkutakon - a kormány nem engedi elszabadulni az árakat

Ekkora árzuhanás várható a hazai benzinkutakon - a kormány nem engedi elszabadulni az árakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás