RETRO RÁDIÓ

Megtalálták a kispesti gyermekorvost, de hová tűnhetett az idős asszony

Rengetegen aggódtak a korábbi gyógyítóért, ám szerencsére Halmágyi Máriának nem esett baja, és már újra a családja körében van.Megosztás
Szerző: K.D.R.
2023.05.25. 13:00
gyermekorvos Halmágyi Mária doktornő rendőrség

Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, május 23-án éjfél és reggel hat óra között a XIX. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott Halmágyi Mária, nyugdíjas gyermekorvos. Az idős asszony évekig Pestszentlőrincen, a Béke téri gyermekrendelőben praktizált, sokak szeretett doktor nénije volt, egészen nyugdíjba vonulásáig – írja az ittlakunk.hu 18. kerületi honlapja. A doktornőt a rendőrség is kereste és az egész praxisa aggódni kezdett érte, hamarosan pedig az egész internetet ellepték az asszonyt kereső posztok. Az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-oldal azonban jó híreket jelentett be: a doktornőt megtalálták.

Fotó: 18.kerulet.ittlakunk.hu

A Honvéd Kórházba szállították a gyermekorvost

Jó hírünk van! A május 23-án Budapesti otthonából eltűnt gyermekorvost, Halmágyi Máriát megtalálták, mint kiderült, a Honvédkórházba szállították be, de szerencsére nem esett baja és már újra családjával van. Köszönjük mindenkinek a segítséget

– írja az E.Sz.K Hungary posztjában.

Bár az asszony már meglett, a rendőrség oldalán még továbbra is szerepel az eltűnt személyek között. Aggodalomra azonban semmi ok: Halmágyi doktornő előkerült.

A rendőrség is kereste sokak szeretett gyermekorvosát Fotó: police.hu

„Hová lettél, drága Mária?”

A doktornőért eltűnése óta rengetegen aggódtak. Számos volt betege, vagy annak szülei osztották meg a rendőrségi hírt és írtak aggódó kommenteket. A hozzászólásokból egyértelműen kirajzolódott, hogy Halmágyi Mária egy különleges gyermekorvos volt, aki nagy köztiszteletnek örvendett a környéken.

A doktornő megtalálása előtt egy magának anonimitást kérő forrás így nyilatkozott a Metropolnak róla:

Nagyon jólelkű, jószívű hölgy a doktornő. Mindig segítő szándék jellemzi a természetét. Mindig mosolygó, vidám embernek ismertem meg. Nagyon jó és elismert gyermekorvos volt, de már nagyon hosszú ideje nyugdíjba vonult. Imádkozom, hogy megtalálják élve!

– nyilatkozta, imája pedig meghallgatásra talált, hiszen Halmágyi doktornő épségben előkerült. Ahogy azt a Bors kiszúrta, számos kedves hozzászólás található a doktornőt kereső posztok alatt, melyekből kirajzolódik, hogy a kerület egy emberként aggódott a kórházba kerülő gyermekorvosért. 

„A kedvenc doktor nénim volt, amikor kicsi voltam. Mindig kaptam tőle egy vagy több matricát. Nagyon de nagyon hiányzik, kedves volt mindenkivel. Remélem, hogy jól van és minél hamarabb előkerül”

– írta az egyik megrendült hozzászóló, aki gyermekkora óta ismeri Halmágyi Máriát. Most azonban végre mindenki megnyugodhat. A doktornő jól van és most már a családjával lehet, biztonságban. 

 

Ezeket olvastad már?
"Sajnos ő már nincs közöttünk" - összeomlott a megkéselt Laci családja, akit egy csepeli gyártelepen találtak meg

"Sajnos ő már nincs közöttünk" - összeomlott a megkéselt Laci családja, akit egy csepeli gyártelepen találtak meg

Élvezd ki, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó nyárias hétvégi nap idén

Élvezd ki, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó nyárias hétvégi nap idén

Agydaganattal küzd a 7 éves Milán, 30 sugárkezelésen és 3 kemoterápián van túl

Agydaganattal küzd a 7 éves Milán, 30 sugárkezelésen és 3 kemoterápián van túl

„Nagyon odavagyok az egészért!” – Milliók élvezik a megújult Városligetet

„Nagyon odavagyok az egészért!” – Milliók élvezik a megújult Városligetet

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás