Zokogva hozta el elhunyt felesége ruháit a kórházból Csocsesz





Csak az üvegen át tudott elbúcsúzni élete szerelmétől a mulatós sztár, Bódi Guszti tartja benne a lelket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.22.
gyász

Egy hónappal ezelőtt még minden rendben volt Csocseszéknél. Bár a világjárvány őket is mélyen érintette, hiszen a családfő nem mehetett fellépésekre, de legalább a házaspár több időt tölthetett együtt, mint valaha. Gyöngyike egy nap azonban rosszul lett, de akkor még nem gyanakodtak a legrosszabbra. A koronavírusra jellemző tünetek jelentkeztek rajta. Nem érzett szagokat, felszökött a láza és egyre inkább romlott az állapota. A zenész kétségbeesetten mesélte a barátainak, hogy baj van, végül mentőt hívott hitveséhez, akit azonnal kórházba is szállítottak. A Covid-osztály orvosai megkezdték az 58 éves asszony kezelését, de ez sem segített. A mindig vidám énekes teljesen összeroppant a fájdalomtól.

Facebook

– A poklok poklát jártuk meg a családommal. Szombaton reggel hét órakor telefonáltak a kórházból, hogy ha szeretnénk elbúcsúzni Gyöngyikétől, azonnal menjünk be, mert bármelyik pillanatban elmehet. Természetesen elindultam, de nem engedtek be közvetlenül az ágyához, mert az intenzív osztályon feküdt. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, ahogy lélegeztetőgépen van. Vese­dialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve. Ez fél tizenkettőkor történt meg. Az ellenségemnek sem kívánom ezt az egészet. Az orvosok becsülettel küzdöttek az éle­téért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Most itt van a fiam és a lányom is mellettem. Mindenki ki van borulva. Képtelenek vagyunk elhinni, pedig tudjuk, hogy Gyöngyike nincs többé – csuklott el a zenész hangja a Borsnak nyilatkozva.

RTL Klub

Kegyetlen ez a betegség, és szörnyű a veszteség. Sosem szerettem ennyire más nőt! – zokogta az előadóművész, és utalt rá, hogy felesége még túl fiatal volt ahhoz, hogy el lehessen fogadni a halálát. Szavaiból és hangjából is érezni lehetett meggyötört lelki állapotát.

– Ma reggel mentünk vissza a kórházba, hogy elhozzuk a feleségem személyes tárgyait és a ruháit. Borzalmas élmény volt – fejezte be Csocsesz, akit felnőtt gyermekei mellett barátai is támogatnak a fájdalma feldolgozásában. Egyikük Bódi Guszti, aki közel húsz éve ismeri közelről Csocseszt.

– Nyilvánvaló, hogy Csocsesz családjának a fellépések kiesése okozott nehézségeket, de ezek nem tépázták meg a szeretetüket. Több évtizede élt együtt Gyöngyikével. Jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Csocsesz egy rendkívül odaadó családapa és férj. Akárhova mentünk, mindig a szeret­teiről beszélt. Elmondta, amikor disznót vágtak, amikor együtt főztek. Annyira összekovácsolta őket a sok élmény, hogy nem is csodálkozom azon, hogy a gyász súlya alatt összetört. Bármiben számíthat ránk, de mostanában nem szeretnénk őt zavarni. Természetesen írtunk neki részvétüzenetet, amire válaszolt. Most nyugalomra van szüksége – magyarázta Guszti, és hozzátette: az elmúlt év megmutatta, melyek az igazán stabil házasságok.

Bors

 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás