Wolf Kati a mai napon ünnepli a 47. születésnapját, amit többször is megtart majd, a családjával és a barátaival. Az énekesnő nem tervez nagy durranást ugyan, hiszen meglátása szerint évről évre kevésbé a születésnap része a fontos, mintsem az, hogy találkozzon a szeretteivel.

A szülinapok mindig jó indokként szolgálnak

„Tulajdonképpen mi alkalom nélkül is sokat szoktunk összeülni a szeretteimmel. Mondjuk a születésnapok alapvetően tökéletes apropók a találkozásokra, így az mindig egy biztos pont, ha valakit éppen meg kell ünnepelni” – mesélte a Metropolnak Kati, aki szerint nagyon fontos, hogy valakinek összetartó barátai és családja legyen.

Szerencsés véletlen

Idén még a sors is úgy szerette volna, hogy Kati a szerettei körében ünnepelhessen.

„Legtöbbször a családdal és a barátaimmal is meg szoktuk ünnepelni a születésnapokat. Összejövünk, eszünk, iszunk valamit, társasozunk, nagyokat dumálunk. Idén nagyon szerencsésen alakult, mert konkrétan a születésnapomon ünnepelhetünk, egyébként mindig sok logisztikázás előzi meg, mire mindenki ráér. Kérdéses volt egy aznapi koncert, de végül nem akkor lesz” – meséli az énekesnő, aki elismeri, hogy legtöbbször egyébként a szervezés a legnehezebb, mert hétvégente neki általában fellépései vannak, így olyankor nem ér rá. Most az okozott egy kis nehézséget, hogy az utolsó pillanatban kellett megszerveznie az összejövetelt.

„Nálam lesz majd a buli, én egyébként is imádok vendégeket fogadni, lényegében olyan az otthonunk, mint egy átjáróház. Bárkit szívesen látok, így sokszor vannak is nálunk vendégek. Szerencsére a baráti köröm is olyan, hogy ha baj van, akkor tudom, kit kell hívni, hogy 15 perc múlva már ott is teremjen nálam, és végső soron ezek az igazán fontos dolgok” – tette hozzá.

Olyan az otthonuk, mint egy átjáróház Fotó: Archív

Olyan az otthonuk, mint egy átjáróház – Fotó: Archív

A családdal még nehezebb a szervezés

„A családi banzájok még nehezebben összehozhatók, azokat hetekkel előre meg szoktuk szervezni, mert nehéz mindenkit összeegyeztetni. Most például egy héttel a születésnapom után ünneplünk majd, ráadásul még egy ebédet sem tudunk megszervezni a sok elfoglaltság miatt, így végül uzsonna lesz” – meséli Kati az előzetese születésnapi terveit.

„Számomra már nem is az ünneplés a fontos, csak az, hogy együtt legyünk, és ez az évek múlásával egyre inkább így lesz” – tette hozzá.