Örülhetnek a magyar Marvel-rajongók, ugyanis hazánkban forgatják a Moon Knight című szuperhőssorozatot. A Metropol úgy tudja, a munkálatok már meg is kezdődtek, úgyhogy érdemes nyitott szemmel járni az utcákon, két világsztár már fel is bukkant a Margitszigeten!

A főszerepet a Star Wars-filmek Poe Dameronját alakító Oscar Isaac játssza, míg a történet főgonoszát a négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke kelti életre. A hírek szerint a stáb szeptemberig forgat hazánkban.

Az RTL Klub szerkesztő-riportere szombaton összefutott a produkcióban szereplő színészekkel a Margitszigeten, egészen hétköznapi helyzetben.

Gosztonyi Zsolt az Indexnek elmondta: „Az Árpád hídhoz közeli részen tűnt fel Oscar Isaac és Ethan Hawk, amint futás után épp egy pad mellett nyújtottak.

A tévés azonnal odament hozzájuk, hogy megkérdezze, készíthetne-e egy közös képet velük, amire a színészek igent mondtak. Azt is megtudakolta, mi járatban vannak Budapesten – így derült ki, hogy filmet forgatnak, egészen pontosan „mozitörténelmet csinálnak”.