Új év, új lendület – gondolhatta Tina és Emilio, amikor Kollányi Zsuzsi biztatására ellátogattak egy légtorna-stúdióba, hogy közelebbről is szemügyre vegyék ezt a virágkorát élő sportot. Tina nem is hezitált sokat, amint lehetősége adódott belepattant a hámba.

Először úgy voltam vele, hogy ez nekem biztos nem menne, fel se merek állni. Aztán annyira kedves biztatást kaptam, olyan profi és pontos utasításokat, hogy nemcsak felálltam, de egy kicsit körbe is tudtam forogni, miközben magamat tartottam a szeren. Nagyon élveztem a lebegést! Nem mondom, hogy légtorna-bajnok leszek, de nem tettem le arról, hogy eljöjjek egy teljes edzésre” – mondta lelkesen Tina, akinek motivációja férjére, Emilióra is átragadt.

Emilio és Tina

Tina nagyon ügyes volt (Forrás: Üdv a Családban)

Azonban az énekesnek már nem ment minden olyan játszi könnyedséggel, mint a feleségének

Mindent elmagyaráztak, hogy hova lépjek, hogy dőljek előre, hogyan tartsam magam, de valahogy nem ment. Először a lábam nem engedelmeskedett, aztán valahogy bele is akadtam a szerkezetbe. Estem-borultam, de persze semmi komoly, hiszen a földtől pár centire voltam csak. Egyszer csak azt vettem észre, hogy három nő próbál meg belesegíteni a hámba. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de ha a légtorna ilyen remek hölgy társasággal jár, akkor tuti jövök még” – mondta a SlágerTV Üdv a Családban! című műsorában Emilio.

Emilio és Tina

Emilio próbálkozásának óriási bukta lett a vége (Forrás: Üdv a Családban)