Titkolják az Exatlon versenyzői előtt a háborút, így tudta meg Tóth Dávid





Miközben Magyarország szomszédságában háború dúl, az Exatlon Hungary játékosai Dominikán, a világ történéseitől hermetikusan elzárva versenyeznek. Nincs náluk telefon, nincs internet, tényleg semmit nem tudnak a világ eseményeiről a kiesésükig.



Megosztás
Szerző: Dózsa Gabriella
Létrehozva: 2022.03.21.
Kiderült az igazság

A történelem ismétli önmagát, Tóth Dávid a koronavírus után most másodszor szembesül azzal kiesése után, hogy a világot szörnyű események sújtják. A műsor szabályai szerint ugyanis az Exatlon versenyzői internet és telefonjuk nélkül élik dominikai mindennapjaikat, küzdenek meg egymással nap mint nap. Éppen azért lett így kitalálva a sportreality, hogy semmi külső tényező ne befolyásolja a versenyt.

Szíven ütötte a háború ténye a világbajnok kajakozót

A szabályok szerint odabent a március elején kirobbant ukrán–orosz háborúról sem tudnak semmit, titokban tartják.

„Az Exatlon Hungary a világ történéseitől hermetikusan elzárva készül. Szerencsére a versenyzők családtagjai biztonságban vannak, senkit nem érint testközelből a kialakult helyzet. Természetesen amikor a produkció azt érzi, hogy már a játékosokat is be kell avatni a történésekbe, meg fogja tenni, ahogy a második évad idején is tette a világjárvány kirobbanásakor” – írta közleményében a TV2.

Az olimpiai ezüstérmes kajakos saját évada közben berobbant a világba a koronavírus, átvette az irányítást életünk felett. De akkor tájékoztatta őket a stáb, elmondták, amit tudtak a világjárványról, és megnyugtattak mindenkit, hogy a családjuk itthon jól van. Így valamennyire fel tudtak készülni arra, ami a műsor után várt rájuk.

„Most az egy nappal korábban kiesett csapattársam azzal fogadott a kiesettek szállásán, hogy otthon háború van” – mesélte a Borsnak Tóth Dávid hazaérkezése után.

Szabó Dorka az otthont Európára értette, nem Magyarországra, de így is letaglózott. Tudtam, hogy pattanásig feszült a két ország között a viszony, benne volt ez a háború sajnos a levegőben. Ennek ellenére is nagyon nehéz ezt felfogni, feldolgozni. Bízom benne, hogy sikerül mihamarabb rendezni a helyzetet a két ország között” – mondta a sportember lapunknak.

Gelencsér Timi új szerepkörben debütál. Negyedszerre is megérkezett Dominikára múlt héten a gyönyörű szépségkirálynő, aki az első évadban versenyzőként, később riporterként szerepelt az Exatlonban. Timit helyett idén már Nagy Réka a riporter, így senki nem tudta, milyen szerepkörben tűnik most fel. Ma este kiderül, hiszen újra debütál az adásban.





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás