A Metropolhoz naponta érkeznek bejelentések különböző kerületekből a hatalmas ürülékmennyiségről. Van ahol az úton vagy egyenesen a kuka mellett hagyják a kutyatulajdonosok az állatuk mocskát. Facebookon már nincsen olyan kerületi csoport, ahol ne lenne téma, hogy kutyakakiba léptek vagy érdeklődnének, hogyan lehetne megakadályozni a „kakiszórók” tevékenységét.

A civil emberek felháborodása érthető és most már nem csak ők, hanem az ismert műsorvezető, Till Attila is felszólalt az ügyben, aki maga is gazdi.

„Eljött az a pillanat, amikor dühkitörést fogok kapni. Az elmúlt két hétben háromszor sikerült kutyakakiba lépnem.„– mondta el a tévés a videója során, ezután folytatta a kifakadást egy konkrét esettel.

„Mutatok egy olyan példát, ami mindenen túlmegy. Itt van a kutyakaki, valaki itt hagyta úgy, hogy mellette van 37 centiméterre a teljesen ingyenes kutyakaki zacskó, csak le kéne tépni, és kirakni a kukába”

MIÉRT VAGY BUNKÓ????? Lehet, hogy azért szar az életed, mert te magad is beleszarsz mindenbe!!!!! Ne a mások bunkósága után menj, hanem tedd a dolgod rendesen!!!

Posted by Till Attila hivatalos oldala on Wednesday, February 3, 2021

Az indulatok néhány kerületben már olyan szinten eldurvultak, hogy ismeretlenek kutyákat próbálnak meggyilkolni különböző módokon.

A felelős négylábú tartásra próbálják ösztönözni az embereket hazai sztárok is, valamint a nemrég megnyílt Állatvédelmi Központ is. Egyelőre úgy tűnik, sokan nem vesznek még tudomást arról, hogy ebük piszkát nekik kell összeszedniük.