Az anyaság egy igen felelősségteljes feladat. Millió különböző dolognak kell lenni egyszerre – szakácsnak, ápolónőnek, takarítónőnek, sofőrnek, barátnak, tanárnak… és még sorolhatnánk. Nagy feladat gondoskodni egy olyan kicsiről, akinek sok időre és odafigyelésre van szüksége ahhoz, hogy életben maradjon, egészséges és boldog legyen. Fiatal anyaként pedig még nehezebb helytállni minden fronton, azonban a celebvilágból is vannak bőven, akik boldogan nekivágtak ennek a feladatnak.

Sarka Kata

A műsorvezetőnő 2008-ban házasodott össze Hajdú Péter műsorvezetővel, akitől 23 évesen született meg első gyermeke Noémi, másfél évvel később pedig életet adott Dávidnak. A sztárpáros 10 év házasság után úgy gondolta, hogy külön utakon folytatják tovább. Kata 2020-ban újraházasodott, Bessenyei István üzletemberrel, akitől megszületett második fia, Máté.

Fotó: Bors

Csobot Adél

Az énekesnő mindig is arról álmodott, hogy fiatal anyuka legyen, ezt lehetővé is tette neki Istenes Bence műsorvezető, akivel 2012-ben ismerkedtek meg. Adél 22 éves volt, mikor megszületett Nátán, két év múlva pedig egy újabb jövevénnyel, Ádinnal bővült az Istenes család.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Szekeres Nóra

A műsorvezető 13 éves volt, mikor megismerkedett a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrrel, akivel 1998-ban összeházasodtak. Nóra 20 évesen világra hozta kislányát Noát, három évvel később pedig megszületett Milán. Végül a pár 2010-ben elvált, Nórára pedig 3 évvel később újra rátalált a szerelem egy üzletember személyében, akitől két gyermeke született: Alexandra és Nadin.

Fotó: Bors

Kylie Jenner

A médiaszemélyiség 21 éves volt, mikor 2018-ban megszületett első gyermeke Stormi Webster a rapper, Travis Scott-tól. A pár 2009-ben bejelentette, hogy külön utakon folytatják tovább, de a kis Stormit közösen nevelik tovább, majd újra összejöttek és 2022 februárjában megszületett kisfiuk, Wolf. Azonban a szülők pár hónappal a baba világrajövetele után úgy érezték nem illik gyermekükhöz ez e név, ezért most a megváltoztatásán gondolkodnak.

Fotó: AFP

Britney Spears

A botrányhős énekesnő 2004-ben összeházasodott Kevin Federline énekessel, rá egy évre pedig megszületett első gyerekük Sean Preston Federline. Britney fia születésekor 24 éves volt, majd egy év múlva életet adott második fiának is. 2007-ben a házaspár elvált és az énekesnő egyedülálló anyaként nevelte tovább fiait.

„Mindig a gyerekeim lesznek az elsők. Nincs kifizetődőbb annál, mint anyának lenni és nézni, ahogy a fiaim fiatal férfiakká nőnek” – mondta Britney a People Magazinnak.

Fotó: AFP