Győzike a Palikék világa by Manna videósorozatban mesél betegségéről, és jelenlegi állapotáról. A beszélgetés során Győzi nem kertelt, bevallotta, hogy eddigi élete során többször volt már szanatóriumban, és most újra be fog vonulni.

Már az időpont is megvan!

„Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hála Istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök… Igen, megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok. És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul. Én a múlt héten szétgyógyszereztem magam” – magyarázta Győző.

Fotó: YouTube

Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat” – mondta Gáspár Győző, aki természetesen azt is elárulta, hogy kire gondolt.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni: