Szabó Orsi lett a Tündérszépe, íme szépségtippjei





A 2021-es Tündérszépe szépségverseny győztese a Hajdú-Bihar megyei Szabó Orsolya lett, két udvarhölgye pedig a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia. A versenyen egy közönségdíjas szépséget is választottak, aki a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.23.
Tündérszépe

Szeleburdi szépség

– Egy nagyon szeleburdi lánynak tartom magam, aki nagyon empatikus – kezdte egy gyors bemutatkozással a 23 éves szépségkirálynő, akinek a verseny a korábbi hobbija helyébe lépett, ugyanis 14 éven keresztül akrobatikus rock & rollozott. Azonban a versenyre nem is magától jelentkezett. – Többen is mondták körülöttem, hogy próbáljam meg. Ezek után én is elgondolkoztam a nevezésen, de a végső löketet az adta, amikor kiderült a mentorok személye, mert az egyikükkel nagyon szerettem volna találkozni – magyarázta Orsi, aki a sikeren felbuzdulva egyelőre nem szeretne leállni. – Tervezek más versenyre is jelentkezni. Még a Miss Balatont és utána a Miss Worldöt szeretném megpróbálni!

Fotó: Bors

 

A lányok a siófoki felkészítő tábor alatt nagyon jóban lettek. Orsinak óriási élmény volt, hogy nem versengéssel teltek a mindennapok. – Rendellenesen kedves társaság volt és versenynek nyoma nem volt a hangulatban. A végére olyan volt, mint egy nagy bankettre való közös felkészülés. Mindenki segített mindenkinek – mesélte Orsi. Fotó: Bors

Szépségtippek a szépségkirálynőtől

– A legfontosabb a smink lemosása esténként.

– Tiszta táplálkozás. Én fél éve életmódot váltottam és a bőröm teljesen kitisztult azóta. Sokkal tisztább és puhább, mint volt, szóval mindenkit csak bátorítani tudok egy jobb életmódra.

Tipp a leendő szépségkirálynőknek:

– Ha valaki indulni szeretne, akkor tegye meg még mielőtt kiöregedne, de ami még ennél is fontosabb, a készülésnél ne a műköröm és a póthaj kerüljön előtérbe. Mindenki először önmagán dolgozzon, mert a kisugárzással többet lehet elérni, mint a külsőségekkel.





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás