Sürgősségire kellett vinni Pápai Jocit





Az Euróvíziós Dalfesztiválon is fellépő énekes hónapokkal a koronavírus fertőzésből való felgyógyulása után lett rosszul lett egy edzésen, ami miatt kórházba kellett szállítani.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.12.
betegség

Pápai Joci még decemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, és egészen a múlt hétig úgy tűnt, sikerült szövődmények nélkül felépülnie a feleségével együtt. Teniszedzésén azonban úgy túlhajtotta magát az énekes, hogy kórházba került – írja a Blikk.

A sztár szerencsésen átesett a koronavírus fertőzésen súlyosabb tünetek nélkül, ám úgy tűnik, a poszt-Covid nem válogat, olyanok szervezetét is megtámadja, akik egyébként nem estek ágynak a koronavírustól.

Túl intenzíven edzettem, és talán nem is kellett volna még visszatérnem a sporthoz, de már jól éreztem magam – árulta el az énekes a lapnak, akinek megrázó élményben volt része, amikor egy teniszedzés során rosszul lett.

Pápai Joci még decemberben esett át a koronavírus fertőzésen (Fotó: Metropol)

– Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki. Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog – nyilatkozta a lapnak Pápai Joci, aki megnyugtatta rajongóit: nem sok időt kellett a kórházban töltenie, de azért óvatosabban fog a jövőben sportolni, és visszavesz a lendületből.

- Szerencsére megúsztam a hosszabb kórházi tartózkodást, de javasoltak egy átfogó kivizsgálást, amit el is kezdtem. A sürgősségin az orvos azt mondta, ezek poszt-Covid-tünetek, ezért most visszavettem a tempóból – árulta el az énekes.

Joci maga is élharcosa a koronavírus elleni küzdelemnek, például részt vesz ő is abban a kezdeményezésben, amelyben különböző sztárokkal a koronavírus árváinak rendeznek gyűjtést. Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek.

 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás