RETRO RÁDIÓ

Robbant a bomba: Stana Alexandra koszorúslányával lépett le Köcse György





Stana Alexandra megerősítette, hogy férje a volt koszorúslányával repült külföldre. A táncosnő csak annyit mondott: nem szeretne sárdobálásba kezdeni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.31.
a nagy igazság

12 év együttlét és öt hónap házasság után tavaly novemberben szakított Stana Alexandra és Köcse György. Alexandra azóta Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid oldalán keresi a boldogságot, míg György a felesége koszorúslányával, Szőke Zsuzsannával indult útnak pár napja külföldre dolgozni, hogy meghódítsák a világot.

Több éve tartó szerelmüket koronázták meg az esküvővel

2020 novemberében Stana Alexandra és Köcse György eljegyzésétől volt hangos a sajtó. A Dan­cing with the Stars táncosai több éve tartó szerelmüket pecsételték meg a lánykéréssel.

Az esküvőre 2021 augusztusában került sor, ami előtt Alexandra egy hatalmas lánybúcsút csapott. Koszorúslánynak akkor egy régi barátnőjét és táncos kollegináját, Szőke Zsuzsannát kérte fel – amit most a Borsnak is megerősített.

Itt még felhőtlen volt Alexandra és György boldogsága

A meseszép szőke lány neve is ismerősen csenghet az olvasóknak, hisz Kinizsi Ottó oldalán szerepelt a TV2 táncos show-műsorában. A nézők többször megpróbálták összeboronálni Ottót és Zsuzsit, azonban a párt csak a parketten fűtötte a „szerelem” a másik iránt. Most azonban úgy tűnik, Zsuzsi is komoly partnerre talált Köcse György személyében.

Alexandra tagadja, hogy elszerette Dávidot

Tavaly novemberben Stana és Köcse házassága 5 hónap után véget ért. Alexandráról két hete kiderült, hogy a celeb-influenszer Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid oldalán keresi a boldogságot, ám a táncosnő cáfolta, hogy elszerette volna új párját annak feleségétől. Alexandra elmondta, hogy decemberben találkozott véletlenül Dáviddal egy bevásárlóközpontban, ahol leültek kávézni, majd felgyorsultak az események.

„Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni” – nyilatkozta Alexandra a Hot!-nak, ahol az interjú során a Dáviddal történt szakításra is magyarázatot adott.

„Jött egy külföldi munkalehetőség, amire közösen kértek fel minket. Gyuri sem szeretett volna elválni, de ő menni szeretett volna. Úgy vélte, hogy én követem, ha szeretem, én viszont azzal a feltétellel mentem férjhez, hogy már nem kerekedünk fel többet” – hangsúlyozta Alexandra. Gyuri tehát becsomagolta a bőröndöt és útnak indult a munkára. A tánchoz viszont partner kell.

Árulkodó képek

Köcse György és Szőke Zsuzsanna ugyanazon a napon posztoltak a frankfurti reptérről, ugyan­olyan bőröndökkel. A profi táncos képe alá egykori Dancing with the Stars-os partnernője, Pásztor Anna is kommentelt, hogy jó utat kívánjon, azonban választ már Zsuzsi küldött a hozzászólásra.

Szőke Zsuzsanna volt a koszorúslány Alexandráék esküvőjén

A két fiatal tehát együtt indult útnak, hogy meghódítsa a világot. Hogy pontosan milyen munkára mentek, arról egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy széttáncolnak pár cipellőt az elkövetkezendő hónapok alatt. Zsuzsi egyébként szilveszterkor egy posztban írt arról, hogy mennyire mélyen érzi magát lelkileg, és hogy nagyon várja 2022 kihívásait.

A Borsnak Stana Alexandra megerősítette, hogy férje a volt koszorúslányával repült külföldre. A gyönyörű táncosnő csak annyit mondott: nem szeretne sárdobálásba kezdeni, nem kíván nyilatkozni a találgatásokról, miszerint Gyuri Zsuzsival vigasztalódik.

 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás