Stana Alexandra egy éven belül megélt magasságokat és mélységeket, végül pedig éppen ott találta magát, ahol lennie kell. Télen, amikor Köcse Györggyel a válás mellett döntöttek, még álmodni sem merte, hogy néhány hét múlva megtalálja a neki szánt utat és társat Meggyes Dávid személyében.

„Tanulságos év volt, de örülök, hogy így alakult. Valóban kiszámíthatatlan az élet, de boldogan tekintek vissza a múltamra is és azokra az emberekre, akik hosszú időn át részesei voltak” – kezdte a hot!-nak. – „Örülök, hogy így alakult; úgy érzem, mintha új életet kezdtem volna. Dávid érkezése sok jót hozott az életembe. Vele minden a lehető legtermészetesebb” – folytatta boldogan.

„Azzá az emberré váltam, aki magának akar megfelelni”

Alexandra érzékeny lélek, néha kicsit görcsös, mostanra azonban megtanult sodródni az árral, és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

„Féltem a harmincas számtól, a családalapítással kapcsolatos nyomástól. Régen sokat rágódtam ezen is, siettetni akartam az időt, rástresszeltem mindenre. Mára már felnőttem, nem kergetek többé semmit! Tudom, hogy jön majd magától; nyugodtan élvezem, ami van, mert minden meglesz, amire vágytam. Most lelki békét érzek és kiegyensúlyozott, nyugodt jelenben élek. Azzá az emberré váltam, aki magának akar megfelelni. Hál istennek, egészséges vagyok, mentálisan, lélekben és testben kicsattanok az energiától. Hálás vagyok a szeretteimért, a sok szeretetért és törődésért, amit kapok, tényleg boldog vagyok. A születésnapom pedig olyan tartalmasra sikerült, hogy aludni sem volt időnk! – mondta mosolyogva, és elmesélte, miért tartott négy napig az ünneplés.”

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan telt Stana Alexandra ünneplése és szerelme mivel lepte meg, akkor vedd meg a hot! magazin szerdán megjelenő lapszámát.