Az elsők között számolt be róla a Metropol is, hogy a TV2 nagy sikerű műsora, a Dancing with the Stars visszatér a képernyőre, és számos ismert sportolóval és celebbel színesítik a műsort, illetve új zsűritag is érkezik a csapatba. Az igazi meglepetés azonban akkor érte a rajongókat, amikor kiderült, hogy Szabó Zsófi expartnere, Shane Tusup nem került be a műsorba, pedig előzetesen többen is azt gondolták, hogy szerepelni fog a csatornán.

A Dancing with the Stars idei versenyzői Fotó: Bors

A Blikk számolt be róla, hogy számukra több forrás is megerősítette, hogy az amerikai úszóedző is tagja lesz a műsornak. A lap szerint azonban a tárgyalások félbemaradtak Shane balhéi miatt.

„Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció” – mesélte egy, a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor a lapnak.

Shane Tusup balhéi miatt nem kerülhetett be a műsorba egy informátor szerint Fotó: Isza Ferenc/AFP)

„Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak” – tette hozzá az informátor, akinek szavait egy táncos is megerősítette a lapnak.

„Hallottunk mi is arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, és be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára” – árulta el a táncművész.