Sok színész retteg a szexjelenetek forgatásától, ugyanis szemérmeskedésekről ilyenkor szó sem lehet. Sandra Bullock az About Last Night podcast hallgatóival egy ilyen történetet osztott meg, amely a 2009-ben bemutatott romantikus film, a Nász-ajánlat forgatásán esett meg vele és filmbeli partnerével, Ryan Reynoldsszal – írja a Daily Mail.

 

(Photo by Jason Merritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A színésznő előbb viccesen megjegyezte, hogy a jóképű színésszel már „előpubertáskoruk” óta ismerik egymást, és nagyon jó barátok. A Nász-ajánlat szexjelenetének forgatása előtt azonban mindketten kicsit feszélyezettek voltak, de a fülledt pillanatokat szerencsére úgy vették fel, hogy a szobában a két színészen keresztül csak a sminkes és a fodrász volt bent, mindenki más kívülről, a kamerák képernyőin keresztül követte a jelenetet, némi privát szférát biztosítva a színészeknek.

A két színész anyaszült meztelenül helyezkedett el a rendező által kért pózban, csak egy, a bőrük színével megegyező kendőcske takarta a nemi szerveiket, hogy azok még véletlenül se látszódjanak a filmen. Azonban ahogy mocorogtak, egyszer csak meghallották a rendező, Anne Fletcher hangját: „Ryan, mind látjuk a zacsidat!”.

„Arra gondoltam, hogy istenem, nem szabad lenéznem, miközben persze le akartam nézni” – idézte fel Bullock, aki azt is elárulta, hogy bosszantotta a rendezőnő faragatlan megjegyzése, ugyanis ezt követően a stáb összes tagja a képernyőkre tapadt, hogy megleshesse a Deadpool alakítójának intim részeit, és a későbbiekben is az állandó élcelődések tárgyává vált a kis baki. De a színésznő azt is hozzátette, hogy vele ellentétben Reynolds nagyon lazán kezelte a helyzetet: helyreigazította a kendőt, és később együtt nevetett a többiekkel a történteken.