A COVID-19 vakcinában látja a pandémia végét Zámbó Árpy. A zenész számára nem volt kérdés, hogy az első között igényelje meg az életet jelentő védőoltást.

Én nagyon bízom ebben az oltásban, ezért természetesen már regisztráltam is! Bízom benne, hogy segíteni fog, mert a maszk és a korlátozások is hasznosak, de hosszútávon a vakcina oldja meg a helyzetet. Bármennyire is figyelünk, néha ki kell mozdulnunk vásárolni, ezért is kell minél gyorsabban cselekednünk, hiszen ilyenkor több az esélye, hogy átadjuk egymásnak a vírust. Bízom, hogy ez az injekció újra szabadabbá tesz minket. A zenészeknek most rettenetesen nehéz, mi is érezzük, hogy egyre nehezebben jutunk bevételekhez-mesélte Árpy.

Fotó: Metropol

Anna néni dönt a vakcináról

Árpy szeretett édesanyja, Anna néni jelenleg teljes felügyelet van, gyermekei még a tűztől is óvják.

Ő 94 éves, tehát a szobát nem hagyja már nagyon el, úgyhogy maximálisan vigyázunk. Ha ő úgy gondolja és szeretné az oltást, segítünk neki hozzájutni. Nem megy sehova, ezért otthon fokozottan betartunk minden óvintézkedést, nagyon vigyázunk rá – mesélte.

 

Fotó: Metropol

20 év után is képtelen feldolgozni Jimmy halála

Árpy számára a januári időszak különösen nehéz, hiszen testvére, a legendás Zámbó Jimmy 20 éve hunyt el január 2-án.

Persze, hogy nehéz, ezt felfogni, hát szerintem nem is lehet feldolgozni. Azt mondják, hogy az idő mindent begyógyít, hát talán akkor, amikor az ember meghal, akkor biztosan, de én nem úgy érzékelem, hogy begyógyítana. Nyilván rátett a COVID-19 is, azt lehet mondani, hogy most szomorú ez a 2021

A koronavírus vakcinára ITT regisztrálhat.

Fotó: MTI