RETRO RÁDIÓ

„Nem a cicitől lesz valaki jó anya” – terhességéről vallott Rácz Jenő felesége





Rácz-Gyuricza Dóra a közösségi oldalán osztotta meg, hogy hogyan érzi most magát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.13.
szülési nehézségek

A sztárséf és felesége első közös gyermeküket várják, aki nemsokára megérkezik a családba, hiszen Rácz-Gyuricza Dóra már a 36. hét közepén jár. Rácz Jenőt pedig nemrégiben még meg nem született kislánya tanította meg egy fontos dologra.

Májusra várják gyermeküket Fotó: RTL Sajtóklub

A várandós kismama most Instagram-sztoriban beszélt arról, hogy hogy van most.

A helyzethez képest szuperül vagyok, persze vizesedek, zsibbadok, sajog a derekam, és nem kapok levegőt, de ez mind teljesen normális. Sokat sétálok, intézkedek, dolgozgatok, készülök Kamilla érkezésére” – mesélte Rácz-Gyuricza Dóra.

Rácz Jenő felesége a szoptatásról is elmondta érzéseit.

Minden eshetőséget nyíltan kezelek, pánikra semmi ok. Nem a cicitől lesz valaki jó anya” – vállalta fel nyíltan a véleményét. Dóri hozzátette: szülésre bocsátó szertartást tartott neki a tesója és a barátnői, így lelkileg már felkészült arra, hogy elengedje a picit, hogy amikor ő úgy dönt, megszülethessen.

Az utóbbi időben számos hírességnek ment tönkre a házassága, elég csak említeni Kulcsár Edina és Csuti zátonyra futó kapcsolatát. A séf felesége elárulta, hogy hogyan vigyáznak a kapcsolatukra.

„Rengeteg kommunikáció! Ha bánt valami, vagy ha pont jól esett valami, mindig megbeszéljük egymással. Teljes az őszinteség és a tisztelet. Mindent tudunk egymásról, így egymás legjobb barátai vagyunk, akit semmiképp sem árulnánk el, vagy bántanánk meg szándékosan! Tudni kell bocsánatot kérni, és ha a másik téved, akkor is alázatosnak maradni! Amikor pedig arra gondolok, »jaj, mindenki elválik, remélem mi nem fogunk!« emlékeztetem magam, hogy se még egy olyan lányt, se még egy olyan fiút nem ismerek a világon, mint amilyen én vagy ő vagyunk. Így miért is hasonlítanám magunkat másokhoz?” – írta egy rajongói kérdésre válaszolva Rácz-Gyuricza Dóra.





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás