Polgár Tünde nem szereti a nagy felhajtást a születésnapokon, így most sem vitték túlzásba az ünneplést. Tünde most lett 50 éves, amit büszkén és poénosan vállalt fel a közösségi-médiában. A Luxusfeleségekből ismert anyuka a Metropolnak mesélte el őszintén, hogy miért nem volt nagy buli ezen a kerek évfordulón.

 

„Az igazság az, hogy semmi extrát nem terveztünk most. Családi ebéd és valami kis tortázás együtt, mert összességében ez az, ami igazán fontos” – mesélte a luxusfeleség, aki azért elismerte, hogy idén nagyobb ünneplést tervezett. Mivel azonban szemműtétet kapott ajándékba, nem rendeztek nagy bulit.

„A kerek évfordulókat persze azért mi is jobban megünnepeljük” – mondta. – „Árpival például a 40. születésnapomon házasodtunk össze, szóval azért mi is megadjuk a módját, ha arról van szó. A szemem azonban még nem gyógyult meg teljesen, így esténként fáradt vagyok és mindig fáj a fejem. Az meg fura ünneplés volna, ha mindenki jól érezné magát, csak az ünnepelt nem” – magyarázta a gyönyörű anyuka, aki teljes őszinteséggel mutatta be az Instagramon az igazi és az Insta-barát oldalát is.

Szerinte nagyobb bók, ha az ember élőben szebb, mint a közösségi-oldalain" Fotó: Instagram

Szerinte nagyobb bók, ha az ember élőben szebb, mint a közösségi oldalain – Fotó: Instagram

„Többször mutattam már meg az igazi oldalamat is a közösségi médiában, mivel alapvetően nem szeretem a túl cukros képeket” – árulta el és hozzátette, nem szokta retusálni a képeit. Feleslegesnek tartja, hogy ilyenekkel foglalkozzon.

„50 éves vagyok már, nem fogok ilyenekkel foglalkozni, ráadásul szerintem sokkal nagyobb bók, ha az ember élőben szebb, mint a közösségi oldalain” – tette hozzá Tünde, aki azt is hangsúlyozta, fontos, hogy saját magának se hazudjon az ember.