Elmentek „kisnyugdíjasnak” Amerikába, utána pedig jött a Viasat3 felkérése. Polgár Tünde és férje, Árpád valódi luxuséletet éltek a 2010-es évek után, nyugodt, kellemes környezetben az Egyesült Államokban. Azonban a negyvenes éveiben járó feleségnek túl lassú, túl keretek közé foglalt volt ez az élethelyzet és ettől depresszióssá vált. Jót tett neki, hogy újra dolgozott és új célja lett az életben. Erről a Life Tv-n vallottak Hajdú Péternek a Frizbiben.

Nézz rám, szőke vagyok és naiv„ – kezdte viccesen Polgár Tünde a műsorban arra a kérdésre, hogy miért vállalta el a felkérést a műsorba. Azonban később kiderült, nagyon is fontos oka volt ennek. Erről férje, a vállalkozó Polgár Árpád rántotta le a leplet.

A páros véleménye szerint a műsor egyáltalán nem okozott gondot a kapcsolatukban (Fotó: Bors/Czerkl Gábor)

„Volt egy mélypont Tünde állapotában, amikor tartósan kint voltunk Amerikában. Az a típusú nyugdíjas élet, amit ott éltünk, ami nekem nagyon megfelelt, neki egy picit sok volt. Idegileg, szellemileg egy kicsit problémás volt. Depis lett. Valószínűleg ezért fogadta el a felkérést” – mondta el őszintén Polgár Árpád.

Nem tudott magával mit kezdeni a luxusfeleség, nem véletlen hát, hogy a sorozatos önostorozástól, gondolkozástól kicsit mélypontra került.

A fugát is kitisztítottam már, ennyire nem tudtam mit kezdeni magammal, és azt éreztem, hogy haszontalan vagyok. Borzasztó ezt negyven évesen megérezni” – emlékezett vissza Tünde.