Kiki igazán kerek évfordulót ünnepel, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Rengetegen köszöntötték annak ellenére, hogy a barátai jól tudják, ő nem az az ünneplős típus, nem szereti, ha körülugrálják. A közösségi oldalán persze köszönetet mondott a sok jókívánságra, bár ahogy megjegyezte, még „van benne néhány x”.

Azt külön megtiszteltetésnek érezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is felköszöntötte. A miniszterelnök leveléből kiderült, hogy valamikor régen nem tudott olyan házibuliba menni, ahol nem csendült volna fel az Első Emelet valamelyik slágere az „Állj vagy lövök” vagy a „Csakazértis szerelem”.

Nagy jubileumra készül az Első Emelet

Hosszas egyeztetés után, hogy legyen, vagy sem, eldőlt: év végén eredeti felállásban ad koncertet a megalakulásának 40. évfordulóját ünneplő zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A ’80-as évek egyik kedvenc magyar zenekarának alapítója, Berkes Gábor is kerek szülinapot ünnepel idén: hihetetlen, de a 60. életévét tölti be a zenész.

Ezen az estén most újra együtt zenél Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor. Az este különleges meglepetése, hogy Berkes Gábor 60. születésnapja alkalmából felcsendülnek majd a két másik zenekarának dalai is. Geszti Péterrel és Michellel hallhatunk majd egy összeállítást a legendás Rapülők dalaiból, valamint az Emberek ikonikus slágereit Miller Zoltánnal adják elő élőben.