RETRO RÁDIÓ

Pataky kiosztotta felelőtlen dobosát





A népligeti sportcsarnok építkezésénél ért véget a kocsikázás, rommá törte autóját az EDDA Művek dobosa, ugrik a jogsi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.02.
utóélet

Hetényi Zoltán állítása szerint korábban sosem követett el közlekedési kihágást. A dobverők virtuóza szom­bat éjjel azonban megivott két sört, mielőtt beült volna autója volánja elé, és letarolta a Népligetben épülő kézilabdacsarnok területét védő ideiglenes kerítést.

Még vizsgálják, mennyit ihatott

Elnézve a gépjármű állapotát, nem kell különösebben érteni az autókhoz, hogy megállapítsuk, a zenész bizonyára nagy sebességet választott. A kocsi és a kerítés is ripityára tört. Az Edda népszerű tagja ellen ittas járművezetés címen indult eljárás.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Borsnak az építési területnél történtekkel kapcsolatban el­mondta: folyamatban van a so­főr véralkoholszintjének elemzése. A rendőrség kezdeményezte a járművezető vezetői engedélyének bevonását.

Nem sok maradt Hetényi kocsijából (Fotó: Bors)

Szombaton már koncertezik

Hetényi Zoltánnal és Pataky Attilával, az Edda vezetőjével is hétfőn beszélt a Bors. A dobos akkor kinyilvánította, hogy a főnöke hangulata igen változékony vele kapcsolatban.

„Az egyik percben sír, a másikban kiabál velem. Belátom, valóban ostobaságot kö­vettem el. Azt hi­szem, egy életre megtanultam a leckét„– vallotta be a bajban levő zenész.

A Bors kíváncsi volt rá, lehetnek-e a zenekaron belül következményei Zoli balesetének.

„Az mindenképpen igaz, hogy szombaton hosszú idő után újra színpadra lépünk. Most csak erre koncentrálunk, hiszen mi is hiányoztunk a közönségnek, és a közönség is nekünk” – mondta Pataky Attila.

Az ügy annak ellenére komoly indulatokat keltett az internet népé­ben, hogy a baleset következtében Zoltán szerencséjére nem halt meg senki. Egyesek egyenesen a zenész halálát kívánták, ami nem csupán Hetényit döbbentette meg. Kérdés, hogyan lehet a gyűlöletcunamit feldolgozni.

Hetényi Zoltán vállalja a történtek következményeit (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Változtat az életén

Kárpáti Lily spirituális tanácsadó szerint azt mindenképpen értékelni kell, hogy a dobos becsületesen kiállt a nyilvánosság elé.

– Nem tagadott, nem sumákolt. Mindannyian hibázunk, hiszen emberek vagyunk. Hetényi Zoltán a zenéjén keresztül jót tesz az embe­reknek, és hivatásából adódóan az átlagnál érzékenyebb lélek. Ő alapvetően egy jó em­ber, aki korábban nem szerepelt a hírekben botrányokkal. Az embereknek is képeseknek kell lenniük a megbocsátásra. Abban biztosak lehetünk, hogy Zoli a baleset után elgondolkodik, és változtat az életén!

 





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás