Pásztor Erzsi súlyos betegségéről vallott, 14 kilót fogyott





Pásztor Erzsi, az ország Janka nénijeként is ismert színésznő idén szeptemberben lesz nyolcvanhat éves, de egyáltalán nem látszik rajta a kor.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.22.
betegség

A mai napig hívják színházba, szinkronizálni, tévéműsorokba. A kéréseknek eleget is tesz, mert a vitalitása a régi és a közönség szeretete élteti. Súlyos betegségen esett át, de ez utóbb csak megerősítette a hitét és az életerejét. Pásztor Erzsi vallott korábbi betegségéről a hot! magazinnak.

Súlyos betegség támadta meg, ami őt és a szeretteit is megrémítette

„Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam, és nagyon legyengültem. Ráadásul a lányom csak egyszer-kétszer tudott meglátogatni, mert akkor még Olaszországban élt. A fő támaszom a keresztlányom volt, és az unokám barátnője és a családja. Annak idején nem nagyon beszéltem erről, rajtuk kívül senkit sem engedtem be a kórházba, csak telefonon adtam hírt magamról. Furcsa volt, amikor a betegtársak néztek, ahogy kerekesszékben vittek egy vizsgálatra: »Ez ő lenne?« Aranyos volt az egyik nővérke: mondta nekem, hogy keveset beszéljek, mert a hangomról sokan kezdenek felismerni” – kezdte a hot! magazinnak mosolyogva Erzsike.

Forrás: hot! magazin

„Magammal beszéltem meg elsőként, hogy még dolgom van a világban; most nagyon rossz, de meggyógyulok, és folytatom a korábbi életemet. Rendbe jöttem, visszaszereztem a versenysúlyomat. Akkor elajándékoztam a ruhatáram zömét, de azóta bepótoltam: jöttek a piros és napsárga blúzok, nadrágok, amik passzolnak az egyéniségemhez” – vallott a betegségéről a művésznő.

Pásztor Erzsi a betegsége után az öccsénél lábadozott Balatonfüreden, és segítőt kellett fogadnia, ugyanis a nővérkének kellett fürdetnie, annyira gyenge volt.

A további részleteket megtalálod a szerdán megjelenő hot! magazin legfrissebb számában.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás