Órásit csalódott a magyar énekes, a fél gázsija bánta





Emilio szerette volna emlékezetessé tenni monacói kiruccanásukat, ezért feleségével együtt betértek egy elegáns étterembe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.19.
utazás

Csalódniuk kellett, életük egyik legrosszabb – és legdrágább – élménye volt az éttermi kitérő. Bár hónapok óta a fogyókúra és az életmódváltás körül forog az Emilio família élete, a család nem hagyott fel a főzéssel, hiszen a nézőket rendszeresen megörvendeztetik egy-egy fogás receptjével. Mindeközben szívesen nosztalgiáznak ők maguk is, hiszen ha már nem ehetnek a bűnös fogásokból, legalább beszélnek azokról.

Van egy étel, ami ha eszembe jut az egész gyerekkorom a „nyakamba szakad”. Előttem van, ahogy 6 évesen nagymamám ölében ülök és katonázza nekem a zsíros kenyeret, amihez csemege uborkát ad. Könnybe lábad a szemem, ha csak erre gondolok, nekem ez jelenti a gyerekkort. A békebeli, ropogós héjú kenyérrel, a maga egyszerűségében, egy csoda volt. Számomra a mai napig ez az egyik legfinomabb étel, pedig a fellépéseknek köszönhetően bejártam már a világot és végigehettem számos nemzet konyháját. Szeretem a különleges ételeket, de a „megszokott”, tiszta ízeket szintúgy” – mondta Emilio, aki valóban számos gasztronómiai élménnyel gazdagodott az elmúlt évtizedekben.

Azonban hiába fordult meg – többek között – Monaco egyik fényűző éttermében is, számára nagy csalódás volt az ott elfogyasztott étel

Tinával betértünk egy puccos étterembe, a fél gázsim ráment, ráadásul amit ettünk, borzalmas volt! A pizza tésztája szörnyű volt, négy szelet szalámi kornyadozott rajta. Tina egy tengeri kütyüs ételt választott, élete egyik legrosszabbja volt! Utána továbbutaztunk, a francia határnál betértünk egy kb. 10 nm-es kis étterembe kajálni. Olyat ettünk, életünk kajálása volt, terülj-terülj asztalkám, olyan ízek, majdnem a mentő vitt tovább minket, mert megmozdulni is alig tudtunk, olyan dudára ettük magunkat!” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

Fotó: SlágerTV

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás