Különleges odafigyeléssel látogatják Zámbó Jimmy édesanyját a család tagjai. Az idén 94 éves Anna néni jócskán a veszélyeztetett korosztályba tartozik. A család lelkének tartott idős asszonyt a Király testvérei minden lehetséges módon igyekeznek védelmezni.

Fotó: Metropol/Sulyok László

Hála Istennek édesanyánk a korához képest jó egészségnek örvend, de nagyon féltjük őt a vírustól. A testvéreimmel maszkban látogatjuk és igyekszünk kerülni a közvetlen kontaktust vele. Hiányzik az ölelése, de a legfontosabb most az, hogy egészségben átvészeljük ezt a mindenki számára nehéz helyzetet – mondta a Metropolnak Zámbó Árpy, aki elárulta, különleges meglepetéssel készülnek a Jimmy rajongóknak.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Januárban sajnos már húsz éve, hogy a testvérem nincs közöttünk. Bár sok idő telt el, a mai napig rendszeresen szóba kerül a családi összejöveteleken, sokat gondolunk a szép emlékekre. Éppen ezért szeretnénk, ha a jubileumon egy Jimmyhez méltó emlékkoncerttel örvendeztethetnénk meg a közönséget. Pontos részleteket egyelőre nem árulhatok el, de folynak a tárgyalások egy világsztárral, aki fellépne az esten, amit egy nagyobb volumenű helyszínen tartanánk meg, feltéve, hogy ha a vírus nem szól közbe – fogalmazott bizakodva Árpy, aki egyetlen dolgot fájlal csupán a testvérével kapcsolatosan, hogy a legendás hangú énekes nem kapott elég elismerést életében.

Forrás: Facebook

– Jimmy óriási hatással volt a magyar zenei életre, ezért úgy érzem, ha életében nem is, a halála után posztumusz megérdemelne valamiféle kitüntetést, díjat. Annak is örülnék, ha a rádiók játszanák a zenéjét, hiszen a mai napig rengeteg Jimmy-rajongó vár erre – mondta el Árpy.