Bruce Durham testbeszédszakértő azt állítja, hogy elemezte a hercegi pár testbeszédét az Oprah-interjú során és három árulkodó jelet is talált arra vonatkozóan, hogy Meghan hazudott a műsor során. Mint az mostanában gyakran hallható a médiában, Meghan Markle és Harry herceg az Oprah-interjú során azt állítottak, hogy már a királyi esküvő előtt egybekeltek titokban. A testbeszédelemző azt állítja, ebben hazudott a hercegné – írja a Mirror.

Miért állna érdekében hazudnia Meghannek? (Fotó: AFP)

Az elemző a konkrét pillanatokra világít rá, ugyanis szerinte a test nem tud hazudni, akkor sem ha a száj igen. Az interjú során, amikor belekezd az egyik hamis állításába Meghan, megérinti az orrát, ezt a jelenséget a Pinokkió-orrnak nevezik, ugyanis a hazugságon való gondolkodás közben reflexből megérintik az orrukat az emberek.

Második jelként arra utalt a szakértő, hogy heves kézmozdulatokkal kísérte végig a mondanivalóját Meghan Markle, minthogyha a kamerának játszott volna, és nemcsak a tényeket mondta volna el, hanem csak színészkedett volna.

Az interjú vége felé pedig mint egy karmester irányította a jelenetet és közben irányította vagy jelezte volna Harry számára, mit mondjon, vagy éppen azt, hogy értsen egyet az ő hazugságával.

Korábban Meghan és Harry herceg azt állították, hogy pár nappal az esküvő előtt egybekeltek, és Justin Welby canterburyi érsek volt csak ott rajtuk kívül a ceremónián. Ez már önmagában illegálissá tenné az esküvőt, ugyanis nem volt jelen két tanú. Az érsek azonban ködösen fogalmazott a témában.

– A törvényes esküvő szombaton történt meg, ezt az aláírásommal is tanúsítottam, hogyha előtte egybekeltek volna a fiatalok, és én ehhez asszisztáltam volna, az bűncselekménynek minősülne, úgyhogy határozottan azt állítom, hogy nem eskettem össze őket korábban. Azonban azt nem árulhatom el, hogy más találkozóink alkalmával, mi történt – nyilatkozta Justin Welby érsek.