Marsi Anikó hétfő reggel a TV2 reggeli műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető új szerelméről és megismerkedésükről beszélt.

Az első műsorvezetői kérdésre Marsi Anikó elárulta, hogy az újságokból ismeri párját, de arra már nem emlékszik, hogy hol találkoztak először.

„Azért nem tudok erre a kérdésre jól válaszolni mert nem emlékszem. Láttam itt-ott-amott képeket 15 ezer évvel ezelőtt az én páromról újságban vagy mit tudom én már, hol, és nyilván ültem az autójában is. Nem azért, mert hogy mindenkinek be szoktam ülni az autójába, hanem azért, mert ő régen taxizással foglalkozott. De hogy mi hol találkoztunk először vagy mikor beszéltünk egymással először, én erre nem emlékszem” – fogalmazott Anikó.

A műsorvezető sugárzik a boldogságtól új párkapcsolata miatt, de leszögezte a szerelem csak gyerekek után következik mindkettőjük életében.

„Ez már egy tök más fázis. Nem arról szól ez a kapcsolat, hogy megismerkedünk, családot alapítunk, ilyen-olyan-amolyan hatalmas, óriási terveink vannak. Egyszerűen csak jó együtt” – mondta a műsorvezető.

Marsi Anikó azt is elárulta a Mokkában, hogy gyermekei jól fogadták az új szerelmét, sőt még bátorították is, hogy ugorjon fejest az új kapcsolatba.