Curtis

A zűrös rapper az utóbbi években hibát hibára halmozott. 2014 nyarán a közvélemény egy emberként fordult ellene mikor kiderült, bántalmazta az akkori barátnőjét és egy évig nem voltak kíváncsiak rá az emberek. Tavaly augusztusban újabb balhéba keveredett a sztár, ugyanis magára hagyta barátját, Majkát az egyik koncertjük előtt. Curtis nem sokkal később bevallotta: komoly drogproblémákkal küzd és alávetette magát egy elvonó kúrának. Mindenki azt hitte, a rehabilitáció és kisfia is elég erőt ad neki a lelki gyógyulásra, ám pár héttel ezelőtt újabb botrányba keveredett: élő adásban hagyta faképnél a TV2 több millió nézőjét, ugyanis nem jelent meg a Sztárban Sztár élő adásában. A közvélemény újra ellene fordult és csak remélni tudjuk, hogy tényleg jó útra tér a tehetséges rapper.

Fotó: Végh István/Bors

Stohl András

A színész 2010 májusában, egy átbulizott éjszaka után okozott ittasan balesetet, minek következtében két autó utasai is megsérültek. A sztárnak öt hónapot kellett börtönben töltenie, végül 2012 márciusában feltételesen szabadlábra helyezték. Stohl tanult a hibájából és ezt a közvélemény is elismeri: példás családapaként neveli a gyermekeit, miközben számos színházi darabban, sorozatban és filmben szórakoztatta a közönséget. 2017 óta a TV2 oszlopos tagja, jelenleg a Dancing with the Stars és az Újratervezők műsorvezetője.

Fotó: Knap Zoltán/Bors

Demcsák Zsuzsa

Hazánk egyik legsikeresebb műsorvezetőnőjének is volt egy rövidebb időszak az életében, amikor elvesztette a kontrollt. Demcsák több műsorában is összeszedetlenül jelent meg és meglepő kijelentéseket tett több közéleti szereplőkre. A sztár egy időre el is tűnt a képernyőről, hogy főnixmadárként térjen vissza barátnője, Kandász Andrea oldalán az Ázsia Expresszben. Az egzotikus reallity nem csak a sikert, de szerelemet is hozott neki, új lendületet adva Zsuzsa kisiklott életének. A műsorvezetőnő azóta szinte kivirágozott a negyedik X-en túl férjének, Krishánnak köszönhetően, sőt számos új feladatokat is kapott: jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorának háziasszonya.

fotó:Metropol/Szabolcs László

Szabó Győző

A népszerű színész hosszú évekig a kábítószerek rabja volt, képtelen volt nélkülük élni. Győző végül 2000-ben döntött úgy, hogy leszámol a drogokkal. Csernus Imre segítségével elvonókúrába kezdett, ma pedig már teljesen tiszta. Küzdelméről Toxikoma címmel írt könyvet, melyből azóta Herendi Gábor rendezett filmet. A közönség továbbra is imádja Győzőt, számos filmben és darabban láthatták a rajongói, akiknek már eszébe sem jut, hogy kedvencük régebben rossz úton járt.

Fotó: Metropol