RETRO RÁDIÓ

Lola a vakcináról: Nem tudom, ki, mire vár...





A koronavírus miatt kialakult életet egy „lezárt buroknak” nevezte az énekesnő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.18.
vakcina

A műsorvezetőnek egy percig sem volt kérdés, hogy beoltatja-e magát a koronavírus elleni vakcinával. Lola minél előbb szabadulni szeretne a Covidtól, és nagyon jól tudja, hogy a megoldás már a kezünkben van, és nincs más dolgunk, mint élni vele.

Én biztosan beoltatom magam” - kezdte határozottan a Ripostnak az MTVA műsorvezetője.

„Mégpedig azért, mert nem mindenki olyan szerencsés, hogy tud homeoffice-ban dolgozni. Tudom, megsínylette az ő életük is, de sokkal kevésbé, mint például a vendéglátósoké, a rendezvényszervezőké vagy színpadi technikusoké, akik egészen addig nem tudnak munkába állni, amíg valami nem történik. Azzal, hogy beoltatom magam, nemcsak magamért, hanem értük is teszek, az ő sorsukról is gondoskodom. Másrészt rengeteg emberrel találkozom a munkám miatt, természetesen minden óvintézkedést betartva, de óriási felelőtlenség lenne, ha nem élnék az oltás lehetőségével” - mondta Lola.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy ők már regisztráltak, nem érti mások, mire várnak

Természetesen regisztráltunk. Viszont többször hallottam, hogy egyesek azt mondják, beoltatják magukat, de még várnak. Nem tudom, ki, mire vár... Azt érzem, hogy ez a legfelelősségteljesebb döntés társadalmilag, hiszen nem attól lesz baj, hogy beoltatjuk magunkat. Személy szerint nagyon unom már, hogy nem tudom megölelni az édesapámat, nem találkozhatok a barátaimmal, és nincsenek rendezvények sem. Egy elzárt burokban élünk most már, jó lenne kiszabadulni belőle.”

Lolát hetente láthatjuk a tévéképernyőn, hiszen műsorvezetőként tudott dolgozni a világjárvány alatt, mégis nehéz időszakként gondol az elmúlt közel egy évre, miután a színpadot teljes mértékben mellőznie kellett - írja a lap.

Mázli, hogy két szakmám van. Az utóbbi egy évben zenészként egyáltalán nem tudtam dolgozni. Amikor enyhültek a korlátozások sem voltak lehetőségek, nem is tudtuk, mit vállalhatunk. A tévézés működik, de folyamatosan oda kell figyelni. Nem olyan szabad a világ, mint ahogyan megszoktuk. Igaz, dalokat tudtam felvenni, de nehéz volt, hogy nem állhattam színpadra” – zárta a beszélgetést Lola.

Hiteles forrásokból informálódjunk!

Lola megdöbbenve olvassa azokat az álhíreket, amik az interneten terjednek az oltással és tesztekkel kapcsolatban. „Se a teszttől, se az oltástól nem lesz semmi baja senkinek. Mikrochipet ültetnek a bőrünk alá? Ugyan már, gondoljuk már át ezt még egyszer… Nevetséges. Ez egy olyan időszak, amikor meg kell tanulni hiteles forrásokból informálódni.”

Magyarországon a védőoltások beadása oltási terv alapján történik. Regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet.

 





Ezeket olvastad már?
Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás